April. Det är helt galet hur fort tiden går. Om mindre än 17 dagar firar jag och min familj att vi bott i vår lägenhet i ett helt år. I slutet av månaden är det också valborgsmässoafton som jag tycker är mysig eftersom jag kopplar dagen till att äta god mat och umgås med gott sällskap. Likaså med påsk som är om ca 2 veckor, vilket blir lillens första medvetna påsk. Jag är även inplanerad för en begravning i mitten av månaden. Utöver det har jag ett bokat besök på sjukhuset jag ser fram emot, annars är månaden relativt oplanerad. Vi kommer mest troligt hitta på en massa härliga saker tillsammans med familj och/eller vänner. Har ni något inplanerat i april?

Mars sista dag (31/3-22) bestod av att umgås med våra fina vänner L och R. Vi hade våffellunch hemma hos oss och killarna fick leka en hel del medan vi fick prata en massor, likt varje träff. De begav sig av hemåt vid ca 16 och då blev det en lugn eftermiddag för mig medan lillen sov ca 1,5 timme. Det behövdes för oss båda då maken inte kom hem förrän 19:30 och vi ville såklart ha en liten vaken kille så pappan fick säga åtminstone godnatt. ♡

Aprils första dag bestod av att få en ordentlig aprilskämt på morgonen. Vaknade upp med många minusgrader och snö. Av en god anledning vågade jag mig inte ta bilen med min son, så ringde min farfar och hörde efter om han kunde passa lillen hos oss. Vilket gick bra! Så jag kom iväg på min röntgen för min högra fot, som gick både snabbt och smidigt. Bjöd på lite lunch innan min farfar behövde åka vidare och hann ta en kort promenad innan jag mötte upp min finaste kusin jag inte träffat på länge. Tillsammans handlade vi innan vi gick hemåt till mig och mös med liten. När maken kommit hem åt vi gemensam middag, nattade lillen och spelade sedan Chicago hela kvällen, där jag fick vinna 1 av 3 omgångar. Kusinen åkte hem vid halv 1 på natten och både jag och maken gick och lade oss. Precis vad jag behövde då jag sovit lite oroligt i natt + lillen vaknade innan 05:30..

Hoppas att ni fått en fin start på helgen och får en fin lördag idag!

2 reaktioner till “Sista kontra första dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s