Lördagen den 26 mars: maken jobbade medan jag och lillen tog det lugnt. Planen var att stanna till vid en lekpark efter Ica handlingen, men pga. orkanblåst beslöt jag att det inte var så trevligt. Vid 17:00 kom sedan våra vänner över på middag där vi bjöd på tre rätters middag. Förrätt bestod av bruchetta, varmrätten var fläskytterfile i marinad med klyftpotatis och tzatziki sås med tillbehör (ruccola, fetaost, oliver och champinjoner stekta i samma marinad som köttet) och till efterrätt bjöd vi på två olika sorters glass. Mums! Vi spelade även två spel och då mumsade vi på lite godis. De gick inte hem förrän vid 22:30 och vi fortsatte kvällen framför Masked Singer.

Söndag den 27 mars: lugn morgon och makens enda lediga dag, som innebar sovmorgon. Vi åkte sedan förbi makens jobb en snabbis innan vi for hem till mina föräldrar på lunch, där vi blev bjudna på god lasagne! Till fika åt vi hemmagjord bärpaj med glass, gott! Vi var inte hemma förrän vid 16:00 och kvällen blev fortsatt lugn framför Robinson sedan när lillen gått och lagt sig. Positiva var att han sov till sent (06:50) och gick och lade sig senare (20:00), mest troligt påverkad på ett bra sätt av att det blev sommartid!

Måndag den 28 mars: dagen bestod av en spontanträff med våra vänner. Vid 10:30 träffades vi upp och tog en promenad till en närliggande bondgård där de har getter, får/lamm, hästar, grisar, kor och tupp/höna. Det tyckte lillen var himla roligt att titta på! Vi tog även en god lunch ute på ett mini café som blev lyckat. Vi var inte hemma igen förrän 15:00 och eftersom lillen knappt sovit under dagen, slocknade han snabbt efter mellis och sov till 17:00. Det innebar att han gick och lade sig sent igen (20:00) och sov till 06:30 imorse. Han vaknade den här dagen 07:15, man blir ju bortskämd!!

Tisdag den 29 mars: som sagt vaknade lillen vid 06:30, vilket var hur trevligt som helst. Därefter har vi tagit det lugnt framtill att vi mötte upp våra vänner och handlade snabbt på Ica innan vi gick hem till oss. Bjöd på lunch och fika och killarna fick leka en hel del och stöka ner hemmet, as usual. Skönt nog lyckades båda killarna sova en stund samtidigt, vilket gjorde att jag och min vän fick lite egen tid, vilket aldrig är fy och skam. Vi smet förbi en närliggande loppis där jag införskaffade en liten påskpresent till lillens påskägg och sedan har vi bara tagit det lugnt hemma och inväntat att maken/pappa ska komma hem. Fortsatt lugn kväll framför Robinson och mysig kväll.

Hoppas ni fått en fin helg och bra start på den här veckan! ♡

En reaktion till “Sammanfattning av oskrivna dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s