I samarbete med namnlappskungen

Dags att plocka fram vårkläderna, vilket dessutom innebär att det är dags att namna kläderna för förskola/skola. Tillsammans med namnlappskungen har jag en rabattkod jag kan ge ut där ni får hela 10% rabatt på ett helt köp. För att få mer information om företaget, vänligen läs inlägget här.

Själv är jag väldigt nöjd över dessa namnlappar och jag älskar att det finns många härliga färger, textstil och figurer att välja på. Det känns som om namnlappskungen har sett till att alla parter ska vara nöjda, vilket är guld värt enligt mig!

Så passa på att handla namnlappar med min rabattkod som går ut på måndag den 28/3-2022.

Rabattkod: KNAS3

2 reaktioner till “Vårkläderna gör entré

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s