Våffeldagen

Idag var det den årliga våffeldagen och självklart firades dagen in med våfflor till middag. Det var lillens första våffla och den intogs med glädje!

Dagen har varit rätt omtumlande idag. Måendet har inte varit på topp, tyvärr speglas lillens humör mot mitt och han visade inte heller upp sin bästa sida. Trots det tog vi en mysig promenad med min farfar på morgonen, handlade på väg hem och till middagen sedan fick vi sällskap av min svärmor. Vi har även hunnit röja undan inför morgondagen hemma, vilket är himla skönt! Annars har dagen varit lugn, vi har inte gjort så mycket mer under dagen, förutom att se på film och jag bakade både barnvänliga muffins och grötpinnar. Gott!

Onsdagen den 23/3 var en mysig dag. Förmiddagen blev lugn hemma och efter lunch tog sig jag och lillen ut på en promenad för att sedan stanna till vid en lekplats. Det var soligt men blåsigt, men lillen tyckte det var roligt ändå. Torsdagen den 24/3 blev också en lugn dag hemma och framåt eftermiddagen tog vi oss ut i den härliga vårsolen för en liten promenad och lek i lekparken. Resten av dagen blev lugn hemma, skönt nog.

Hoppas att ni haft en fin fredag idag och får en fortsatt fin helg! ♡

2 reaktioner till “Våffeldagen 25/3-22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s