Dagens har gjort: lugn förmiddag, efter lunch tog vi oss iväg för att handla och sen stannade vi till vid en lekpark där lillen fick leka. Han fick promenera halvvägs hemåt tills benen blev helt slut. Vi kom hem lagom till mellis, sedan behövde han sova och då åkte jag iväg med mina föräldrar för att hälsa på min gammelmormor. Fortsatt lugn kväll hemma med mina favorit killar och sen blev det sova resten av kvällen i soffan.

Blev dagens måsten gjorda: nja, jag tvättade. Jag fixade inget med lillens leksaker eller böcker. Det kanske får bli till idag!

Dagens höjdpunkt: lillens glädje i lekpark och när han får upptäcka nya saker så som en stor sten som stod längs promenadsträckan hemåt.

Blev dagen som du tänkt dig: jadå, det blev det.

Dagens känsla: glädje och sorg på samma gång, beroende på tillfälle under dagen.

Dagens väderlek: soligt, strålande solsken. Det känns verkligen som om våren är på intåg nu, solen värmer en hel del nu för tiden!

Dagens outfit + smink + frisyr: jeans med en svart t-shirt och Fred Perry tjocktröja och i sminkväg körde jag enkelt på lite mascara. Blev utsläppt hår.

Dagens godaste: svårt. Åt både varmkorv till lunch som är så gott och potatisgratäng med fläskytterfile till middag. Så kanske middagen då!

Dagens mysigaste: fått umgås med min familj och njuta ihop, som vi endast får göra två dagar i veckan likt många familjer.

Dagens skratt: måste nog varit något vår tokunge har gjort som vi skrattar åt. Säkert något vid matbordet då han alltid ska charma oss till 110%. ♡

Alla måsten blev då inte gjorda. Det får vi se om vi gör idag istället. Jag och maken är lite oense om det är dags att köpa sandleksaker till lillen, så det blev heller inte inköpt. Får se om jag gör det till veckan som kommer likt allt annat med lillens leksaker/böcker.

Dagen idag (20/3) är oplanerad, men mamma var lite sugen på att komma över. Får se vad dagen har att erbjuda.

Ha en fortsatt fin helg ♡

2 reaktioner till “Dagens den 19 mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s