Tänkte göra ett liknande inlägg som jag gjorde i februari, där jag skriver dagens och sammanfattar dagen sedan senare. Det var ett uppskattat inlägg, så vi kör på det igen! ♡

Dagens att göra: inga direkta fasta planer, men jag och maken diskuterade att handla in saker till hans MC och få igång den idag. Framåt eftermiddagen ska jag nog iväg till min gammelmormor.

Dagens förväntningar: fint väder och att det blir en mysig och trevlig stund hos min gammelmormor.

Dagens vill ha: sandleksaker till lillen. Velat ha det ett tag, men inte kommit till skott.

Dagens måste: städa undan vardagskaoset med lillen, dvs. lägga lite leksaker rätt osv. Sen har jag haft funderingar på att stuva om bland hans leksaker i vardagsrummet så att det är mer i ordning, slippa kaos. Får se om jag tar tag i det idag. Vill också flytta på böckerna han inte får använda själv, så det inte blir kaos skrik varje gång han ser dem. Jag behöver även sätta igång en eller två tvättar, himla massa måsten lade jag märke till tillslut.

Dagens outfit: vet inte ännu, just nu har jag gårdagens klänning + mjukisbyxor (inte jätte snyggt!), men funderar på kjol eller klänning beroende på vädret.

Dagens smink: ska jag ens ha smink är det mascara och ögonbrynspenna, mer brukar jag inte sminka mig till vardags.

Dagens frisyr: utsläppt, får se om jag får till någon fin hårklämma.

Senaste dagarna

Det har varit rätt lugna men händelserika dagar. I torsdags var maken hemma framtill 12, vilket innebar en gemensam frukost mitt i veckan, vilket är lyxigt. Sen hämtade vi upp min bror och for vidare till sjukhuset för en undersökning, som dessvärre inte gick att genomföra, så vi har fått en ny tid. Medan tog min bror hand om lillen under minst 1 timme, vilket gick bra och han var lätthanterlig hela tiden, vilket är skönt att höra i efterhand. Resten av torsdagen blev lugn hemma hos mig, jag bjöd på lunch till min bror och när maken min slutade så skjutsade han hem min bror. Fortsatt lugn kväll tillsammans med min familj. Fredagen blev himla mysig, dock rätt så trist väder. Tog en förmiddagspromenad tillsammans med en vän och hennes dotter och vi stannade till vid två olika lekplatser så att lillen min fick leka av sig lite energi. Sen blev det en vila på ca 2,5 timme efter lunch innan min bror kom förbi. Vi blev bjudna på utemat och det var första gången vi beställde hem en barnmeny till lillen, vilket alltid är roligt! När lillen låg och sussade sedan i sin säng så satte vi igång två filmer och gottade oss med gottis till. Ja, såklart somnade jag, vem kan ens hålla sig vaken till filmer så sent på kvällen, i ett mörkt vardagsrum? Vi gick inte och lades oss förrän vid 00:00 och bara för det hade vi en trist natt både jag och maken med lillen som kände att det var morgon vid 03:00.

Ha en fortsatt fin lördag idag! 🌺

3 reaktioner till “Dagens & oskrivna dagar

  1. Då hoppas jag att du får organiserat som du vill. Minns att när barnen var små fanns det leksaker både här och där men vi plockade alltid undan varje kväll. Att allt kom fram lika snabbt igen var en annan femma 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s