I måndags blev min fina kille hela 14 månader. Så himla mysigt! Det märks på honom i olika sammanhang hur stor han blivit. Nu för tiden börjar han stapla sina stapelklossar (dock inte i storleksordning) och kan lägga sitt stapeltorn utan svårigheter. Det är fortfarande roligt att plocka i och plocka ur saker och han försöker lära sig hur plocklådan fungerar, men än så länge krävs det mer övning. Han har även börjat sova flera nätter i rad i sin egen säng, vilket är helt fantastiskt, men finns såklart de nätter han vill gärna sova hos oss. Det är full fart här hemma och han blir bara duktigare och duktigare på att tå, nu går det fort fram. Utvecklingen går framåt och nu ser vi fram emot hans första ord! ♡

Världens goaste killen! Så tacksam över att få ha honom i mitt liv och allt jag kämpar med, gör jag för honom. För familjen. Tacksam för all glädje och kärlek jag får. Tacksam för alla mys- och lekstunder! ♡

3 reaktioner till “14 månader ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s