…Är väl det jag känner att jag kan skriva just nu. Jag hinner inte alls med tiden, tiden går på tok för fort! I måndags den 28/2 fick jag min barnaudiologitenta och jag hade en riktigt bra planering kring upplägget av tentan och min pluggtid. Av olika anledningar har jag istället behövt frångå den strukturen och har dessvärre halkat efter. Hemtentan ska vara inlämnad på fredag, så jag hoppas att jag hinner, utan stress, färdigställa min tenta. Med detta sagt har jag ännu mindre tid till att sitta vid bloggen eftersom min vakna tid går till att spendera tid med min son och när han vilar tar jag mig an mina studier. Så ber om ursäkt för glesare inlägg, IGEN!

Annars så har min helg och start på nya veckan varit bra! I fredags kom våra fina vänner L och R över på lunch och lekträff i vanlig ordning. Vi tog oss även ut i den härliga vårsolen på en promenad, dock inte lika harmonisk som vi tänkt då båda våra söner inte alls var på humör. Till kvällen sedan åt vi tacos och tittade på talang. Jag fick lite mer gjort på min hemtenta på kvällen också. Lördagen blev mer eller mindre lugn. Vi tog oss redan vid 08:00 iväg till Ica för att handla in dagens middag (smörgåstårta, mums). Innan vi gick hem stannade vi till vid en lekplats hos oss där lillen fick gunga lite och testa gå i sina skor. Sedan var det i full gång med städning som i princip tog hela dagen. Vid 16 kom min svärmor på besök och hade med sig en fleecetröja och 2 nya böcker. Allt är så uppskattat av oss allihopa! Vi spelade lite kort och åt god dessert från Ica innan vi nöjde oss för kvällen. Vi slog igång melodifestivalen i bakgrunden medan jag pluggade och maken tog det lugnt i sitt hörn av soffan.

Söndagen blev ännu lugnare. Vi var bara hemma i princip, dock tog vi oss ut på en härlig promenad i solen efter lunch. Jag hann med lite studier innan jag började känna mig helt slut framåt kvällen. Maken beställde Foodora där vi lyxade till det med tillbehör utöver vår hamburgare. Gott! Och precis vad jag behövde. Inte mycket studier blev gjorda på grund av måendet, men så fick det bli. Måndagen blev fortsatt lugn men gnället fortsatte. Det känns som om vi har kommit in i ett nytt språng, dvs. ny utvecklingsfas nu när lillen blivit hela 14 månader. Han har en stark vilja som inte alltid går till mötes och då blir han riktigt upprörd. Hört att fler barn i min sons ålder är i den här fasen nu, skönt att veta att man inte är ensam. Det är bara att härda ut fasen och hoppas att det blir bättre. 🙏🏻 Annars tog vi oss ut på en promenad och stannade till vid lekparken. Det var så fint väder och varmt att det var riktigt mysigt att stå och gunga lillen och låta han upptäcka parken. Nu blir det till att köpa sandleksaker till honom så att vi kan göra annat än att bara strosa runt och gunga. Fortsatt lugn dag och framåt kvällen, när maken kom hem, åt vi gemensam middag innan vi behövde natta lillen och jag behövde fortsätta med mina studier.

Tisdag idag och det ser ut att vara ännu en superfin dag. Vi ska återigen träffa våra fina vänner L och R. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

Hoppas att er helg och start på vecka 10 varit bra!

8 reaktioner till “Ojojoj….

  1. Roligt att få läsa din uppdatering. Lycka till med tentan!

    Svar: Skönt att det gick bra också för dig att lämna blodprov, det kan ju kännas obehagligt. Tack för fina ord, att fika själv på café är något som jag har lärt mig att tycka om. 🙂

    Stor kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s