What a day! Det är tre ord jag oftast brukar använda mig av när dagen har varit bra. Idag har det varit en lugn förmiddag hemma och större delen av eftermiddagen spenderades också hemma. Jag samlade ork inför eftermiddagens ärende. Mycket lek under förmiddag och eftermiddag med naturliga pauser för vilor och måltider. Idag slog jag på stort vid lunchen och tillagade köttbullar med brunsås och kokt potatis. Mums! Vid 15:00 satte vi på oss ytterkläderna och promenerade till centrum där vi mötte upp min mamma. Hon skulle passa lillen medan jag lämnade blodprover inför en undersökning. Det gick bra! Sist jag lämnade så mycket blod svimmade jag med epileptiska kramper enligt vårdpersonalen, men den här gången gick det smärtfritt! Efteråt bjöd jag min kära mor på en chailatte to-go och tog en mysig promenad. Vi stannade till för att lillen skulle få gunga lite, vilket såklart var uppskattat! Väl hemma sedan blev det lite mer lek och mys med lillens pappa innan det var dags för middag och sedan bums i säng. Nu när han sover ska jag passa på att skriva lite på min hemtenta medan jag fortfarande har ork. 

Igår blev också en lugn dag. Vi hade inga planer så till vår obligatoriska promenad så strosade vi bara omkring i området. Tog halva av promenadstråken jag brukar ta och kom runt i en cirkel. Vi avslutade med att gunga lite. Under eftermiddagen var jag så galet trött att det inte var klokt. Jag höll nästan på att somna inne i lillens rum medan han lekte för sig själv. Så när maken min kom hem från arbetet passade jag på att vila upp mig lite medan maken tog allt vad som gällde med nattning. Blev heller inte mycket plugg gjort, så det är en dag jag får ta igen idag och till helgen istället. 

Det har varit kanonfint väder i flera dagar i sträck nu! Underbart måste jag få säga och som jag skrev i föregående inlägg så blir man ju så glad av strålande solsken och blå himmel. Man får passa på att njuta av vårvädret, för det skulle inte förvåna mig om det kommer lite mer snö och is innan det är vår på riktigt. Återstår att se! 

Hoppas att ni fått en fantastisk fin torsdag idag! ♥

12 reaktioner till “3 mars 2022

  1. Det låter väldigt fint. Jag tycker att det känns som bra att inte ta och bita i för mycket nu, man ska njuta och vila och ta hand om sig och de sina nu i oroliga tider 🙂

    Gilla

  2. Ja, det har verkligen varit strålande väder denna vecka! 😍 Jag tror som dig att det säkert kommer mer snö innan våren kommer, men jag hoppas inte det för nu har jag börjat använda vårjackan haha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s