Dagens har gjort: våra fina vänner kom över på lunch och lekträff. Vi tog även en härlig promenad i solskenet till en loppis och ett konditori.

Dagens bästa: att få höra min älskade sons skratt, finns det ens något vackrare?

Dagens godaste: helt klart semlan och latten som vi njöt tillsammans till den obligatoriska eftermiddagens fika. 

Dagens väder: strålande sol och blå himmel. Det var riktigt vårväder ute idag, himla mysigt och gör att humöret blir på topp!

Dagens måste: städa, vilket som dessutom gjordes. Även lade jag upp ett samarbete med Twistshake på Instagram (Ni hittar mitt konto HÄR).

Dagens tråkigaste: måste nog vara min hemtenta, men jag hoppas innerligt att jag blir godkänd den här gången! Man brukar säga tredje gången gillt och oftast brukar det talesättet fungera på mig.

Dagens idylliska: lillen tog sin andra vila i min famn. Sällan som han får sova i min famn nu för tiden och jag tar vara på den tid jag kan ha honom i famnen. ♥

Dagens längtar till: torsdag eftersom då får jag ta min tredje dos vaccin mot covid-19. Ser också fram emot en ny lekträff tillsammans med våra vänner och mysiga promenader i strålande solsken. Jag ser även fram emot en mysig helg tillsammans med min son och make, trots att den hittills är rätt oplanerad.

4 reaktioner till “Fettisdagen – även kallad för semmeldagen

  1. Jag uppskattar att ha läst dina inlägg från senaste veckan. 🙂

    Svar: Tack för att du berömde marssidorna i min bullet journal.

    Kram

    Gilla

  2. Jag håller tummarna för att du får godkänt på tentan, det är nog inte lätt att få ihop tid för plugg barn, hem och vänner. Det blev en liten semla för mej, men det är nog den första på flera år, det är inte det ultimata att stoppa i mej sånt, men det gick skapligt tack och lov.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s