…Glest mellan inläggen. Det är återigen inte för att jag själv inte vill, utan för att tiden och orken inte riktigt finns. Men jag ska försöka bli duktigare på att skriva! 🙏🏻

Första mars idag! Tiden går himla fort, men ser ändå fram emot mars av olika anledningar. Just nu har jag inte mycket inplanerat förutom att jag ska till VC×flera, sjukhuset och umgås med nära och kära. Vad ska ni göra i mars?

Senaste dagarna

I fredags tog jag sällskap av min vän till centrum där jag bytte lillens fjärrkontroll på Lekia. Den hade nämligen gått sönder, så var skönt att jag kunde byta den mot en helt ny utan svårigheter! Därefter tog jag med mig hela hennes familj hem till oss för lunch och barnen fick leka. Resten av dagen blev fortsatt lugn och när maken kom hem från jobbet blev det att äta middag ihop och sen se på talang.

Lördagsmorgonen blev minst sagt stressig. En timme innan min make började jobba kom vi på den (host) briljanta idén att skjutsa över oss och alla saker vi behöver ta med oss till mina föräldrar. Men det gick bra! Vi var där från 08:30 till ca 18:30 och umgicks med min familj. Tog även en promenad på 60 minuter i strålande solsken. När maken slutade kom han också förbi och det blev både att äta en god semla och middag ihop innan vi åkte hemåt. Bums i säng för lillen och vi tittade på något bidrag av melodifestivalen innan jag somnade i soffan.

Nutella semla

Söndagen blev helt fantastisk! Det var strålande solsken även den här dagen och vi tog en mysig promenad på ca 2 timmar och lillen fick återigen sova en av sina vilor likt lördagen utomhus i vagnen. Vi avslutade promenaden med att köpa godis och gick in på en loppis i närheten av oss och köpte en gunghäst, brio racerbil och ett par skor till Gustav och en framtida grej. Lillen blev himla glad över allt! Lite fix i hemmet såsom avloppsrensning och en massa lek innan det var dags att sova för lillen och vi hällde upp allt godis och mös framför nya Matrix filmen. Bra, men jag somnade efter en stund i vanlig ordning.

Igår var det också en mysig dag. Vädret var på topp så humöret blir genast bättre. Morgonen startades med att jag satt lite med tentan medan lillen sov. Sen tog vi en mysig promenad till VC och därefter blev jag överraskad med att min väninna med sin dotter var i närheten. Tillsammans gick vi till parken där barnen fick gunga och leka lite. När lillen tog sin andra vila lyckades jag kunna sitta en timme till med tentan, vilket inte är fy och skam. Därav var jag rätt trött på kvällen (+ maken kom hem sent, 18:30) så jag beslöt att lägga undan plugget och vila upp mig, för det är verkligen något jag behöver.

Fina gunghästen

Idag är planerna att städa i hemmet och sedan vid lunch kommer min vän med sin son över. Det var ett tag sedan nu pga. småbarnen har varit sjuka, men nu så! Vid ork och tid ska jag dessutom sitta en stund med tentan, dumt att inte sitta när tid ges.

Hoppas ni haft en fin helg och bra start på nya vecka! ♡

3 reaktioner till “Det har verkligen blivit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s