Det har blivit lite glest mellan inläggen. Det har sin förklaring samtidigt som jag egentligen inte har någon anledning till att inte ha skrivit. Lillen har startat veckan med att vara sjuk. Vi har för det mesta suttit hemma och kurerat oss tills att jag försäkrat mig om att han mår bra. Lite snorig fortfarande, men det har man lärt sig sedan inne kan sitta i ett bra tag.

Tisdagen den 22 februari bjöd på betydligt bättre väder än måndagen. Vi beslöt att ta en förmiddagspromenad så lillen fick lite frisk luft. Därefter tog vi en fortsatt mysig och lugn eftermiddag och kväll hemma i lägenheten. Onsdagen fick jag promenad sällskap av en fin vän och hennes dotter. Vi avslutade promenaden med att barnen fick gunga lite, vilket uppskattades! Gårdagen såg likadan ut förutom att till kvällen blev vi bjudna över på sushi-middag hemma hos våra vänner. Supermysigt!! Vi var inte hemma förrän 19:30 och då var det bums i sängs för lillen som var så trött.

Idag är det fredag. Underbara fredag! Tyvärr har jag ingen direkt fredagsfeeling eftersom min make måste arbeta en av helgdagarna den här veckan. Ser så fram emot lördag eftermiddag då maken återigen är hemma och kan umgås med oss. Så idag är planen att försöka ta oss till centrum för att försöka byta en leksak som gått sönder och ta det lugnt hemma.

Hoppas att ni får en fin fredag idag!

9 reaktioner till “Oskrivna dagar i februari

 1. Så tråkigt att lillen varit dålig men skönt att det bara var en vanlig förkylning ändå. Lilla I har fått lunginflammation vilket är mindre roligt för ett så litet barn.

  Hoppas ni får en fin helg!

  Gilla

 2. Förstår helt, så blir det ju till och från när livet händer<3 Tråkigt att lillen vart sjuk, hoppas han mår bättre snart!
  Sv: Pga snöstormen och det faktum att flera ur personalen inte kom hem pga att bussarna slutade gå .. 😉 Fick övernatta på hunddagis med några vovvar 🙂 *ler* Jag kom dock hem med bilen men det var på håret *ler*

  Gilla

 3. Låter som om ni har det ganska mysigt trots allt.. hoppas lillprinsen återhämtat sig från förkylningen nu och hoppas ni får en fin start på veckan..🤗👍♥️

  Gilla

 4. gud det kändes också så sjukt mycket med en 14 månaders, ja tycker du precis också var gravid right 😳 känns så konstigt när man vet att de ska snart gå på förskola, kan inte greppa de för ja tycker allt bara går så fort😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s