Ja. Vad blir nästa inläggs rubrik? Snöoväder till vinterlandskap igen? Eller snöoväder till pånytt fött vårkänsla? Det ska då allt bli spännande att se vad morgondagens väder har att erbjuda. Kan ju med gott samvete nu säga att jag är less på snön och detta slask och önskar nu gärna lite mer vårväder. Dock oroar jag mig som alltid inför sommaren pga. mina fobier, men det är hanterbart och trots dessa njuter jag på våren och sommaren!

Hur har er helg varit? Eftersom vår lille son blev sjuk natten till lördagen så kände vi för en lugn och skön helg, där endast det nödvändigaste gjordes så som tog en promenad, handlade på Ica, hämtade paket, fixade på bilen och mös hemma. Söndagen bjöd på kanon väder, så skönt nog passade vi på att njuta en hel del av solen på en skön promenad medan vi fick prata ut om allt mellan himmel och jord. Något jag märkt på lillen på senare tid är att han inte gärna tar promenader där han behöver sitta i vagn, men han vill heller inte använda skor. Hur kan det komma sig att man vill något men sedan blir envis när man väl får? Ja, det gäller för oss att försöka kommunicera till lillen att det är bra med skor och kanske börja introducera att han får gå inomhus med dem. Ska bli spännande att se när han helt och hållet tillåter att få ha ett par skor på sina söta, små fötter!

Lördagen blev inte alls så som jag beskrev den i tidigare inlägg. Mys framför melodifestivalen? Sällan. Jag låg och sov redan vid 19:30 och när min make snällt buffade på mig för att informera om att mello börjat, så hade jag knappt orkat vakna, vilket medförde i att han kände att jag kunde få fortsätta sova. Är man trött så är man! Däremot njöt vi av mello dagen efter tillsammans med vår fina son som dansade fint till vissa låtar, speciellt Anders Bagges bidrag var dansvänlig.

Till dagens rubrik – idag vaknade jag upp vid 05:00 och såg att det både blåste och snöade på för fullt. Det var ett himla oväder utanför fönstret som har gjort att jag och min fina son har spenderat dagen inomhus. Skönt på sitt sätt förstås. Blivit lite lek, 2 vilor där mamman har fått vila upp sig framför filmen Cinderella Man och började titta på Ferdinand som jag mer eller mindre kollade klart på tillsammans med lillen. Så mysigt! Mjukisdress hela dagen, det kan ju inte vara fy skam. Natten till idag har sett likadan ut som resterande nätter nu för tiden – med en pigg liten gosse på natten som inte alls känner för att sova. Problematiskt, men det innebär att jag får vara mer envis. Till middag idag har jag gjort en champinjonpaj som jag hoppas kommer smaka gott. Planerna för kvällen är oklara, men känner jag mig rätt nu för tiden, så ligger jag nog i soffan under en filt och sover gott.

Hoppas att ni fått en fin start på måndagen!

Passande bild för dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s