Sverige har ett väldigt intressant väder, vilket är ett säkert ämne bland oss svenskar när vi behöver kallprata. Imorse blev en typisk sådan dag där vårfeelingen från gårdagen slog över till att vakna upp till ett vinterlandskap igen. Trist men inget man kan göra åt!

Torsdagen bjöd på tråkväder (regn större delen av dagen). Trots det tog vi oss ut på en kort promenad till centrum för att handla det vi missade på onsdagen. Annars blev det en fortsatt lugn hemma dag eftersom natten till torsdagen blev lite besvörlig (läs inlägget HÄR). Han vaknade klockan 03 och var hungrig, vilket är helt förståeligt, så fick sitta uppe och mata honom med gröt innan vi båda kunde lägga oss till sängs och sova en-två timmar till. Yes, vi var väldigt trötta. Fredagen blev betydligt bättre. Lillen vaknar fortfarande med jämna mellanrum under natten, vilket har återigen blivit jobbigt, men hanterbart. Vid 10:30 kom min fina farfar för att äta lunch tillsammans med oss och innan han åkte hemåt tog vi en gemensam promenad på ca 45 minuter i strålande solsken. Därav fick jag en ordentlig vårkänsla!

Idag har det varit en lugn dag. Lillen vaknade upp sjuk från en stökig natt där både jag och maken involverade och fick turas om att ta hand om honom. Vi har hämtat ut paket och bytt filter på bilen och smått rengjort under förmiddagen. Sedan har vi bara njutit av en lugn eftermiddag hemma. Blir pizza till middag och sen se på melodifestivalen till kvällen. Förhoppningsvis sover vår älskade son himla gott under kvällen/natten. ♡

Hoppas att er lördag varit fin!

6 reaktioner till “Vår kontra vinterkänsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s