Just nu njuter jag av att se på lite serier och ta det lugnt i min soffa. Lillen somnade redan vid 16:00 idag efter en intensiv lekträff med våra fina vänner J och hennes dotter. Jag är så imponerad över hur fin min älskade son är med andra barn. Barnet vi träffade idag är ca 7,5 månad och min son låter henne leka med vad hon vill, pratar lugnt med henne (på sitt söta bebis-sätt) och klappar henne fint på huvudet eller kinden. Att jag lyckats få en sådan fin och omtänksam unge är obeskrivligt! Framåt 15:30 var han så trött att han blev ledsen över olika anledningar, så när de dragit hemåt, passade jag på att natta lillen. Dock ovetandes att han var i behov att sova i över tre timmar. Det skrämmer mig smått inför vilken sen kväll/natt jag kommer att behöva tampas med. Jag gör nog klokt i att gå och lägga mig och sova en stund, i hopp om att lillen eventuellt kommer sova hela natten, vilket inte är troligt. Två nätter i rad nu har han varit otroligt kämpig och vaknat flera gånger under natten. Natten till idag fick jag till och med ta hjälp av min make för att få stöd. Jag hoppas att lillen återgår till att sova så bra som han har gjort, både i sitt eget rum och i sin egen säng!

Gårdagen blev lika lugn som idag, dock var det bara han och jag. Vi tog som högst en promenad ute på ca 30 minuter. Lillen var föga intresserad, så avrundade promenaden och fortsatte att leka med honom inomhus, vilket han visade större glädje för.

Hoppas att ni fått en fin onsdag idag! ♡

4 reaktioner till “Lugna dagar

  1. Så himla gullig bild! Skönt att bara ta det lugnt och titta på serier 🙂 Och vad härligt att din son är så fin med andra barn 🙂 kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s