14 februari 2018 ♡

Lugn dag. Jag arbetade och hade en intro bredvid mig som kom att bli en fin vän. Till kvällen dukade vi upp fint, åt god middag och efterrätt bakad av mig. Fick fina röda rosor av min älskade man (dåvarande sambo).

14 februari 2019 ♡

Jag fick äntligen hjälp för mina problem med eksem hos en otroligt kunnig läkare i Örebro. Därefter tog jag en mysig fika med en god vän och till kvällen åt jag god middag med min make (dåvarande sambo) och skrapade triss. Vi åt även godis från godisboxen.se jag tidigare haft samarbete med, se inlägget HÄR. En bra dag samtidigt som måendet inte var på topp.

14 februari 2020 ♡

Lugn fredag, både jag och min make (dåvarande sambo) var lediga från vår sysselsättning. Till kvällen kom min svärmor till oss och vi åt god plockmat. Vi hade köpt trisslotter till varandra, vilket alltid är roligt att skrapa.

14 februari 2021 ♡

Vi var i Stockholm hemma hos min ursprungsfamilj. Det var precis 1 år sedan idag som min faster och hennes make fick träffa vår älskade lillprins för första gången, ca 1,5 månad gammal. Väldigt populärt! Vi fikade med mammas goda kärleksmums och vi fick vår Henry och fina kläder, ni kan se HÄR.

14 februari 2022 ♡

Dagen spenderas tillsammans med våra fina vänner L och R. Vi fick en fin alla♡dag present också i form av chokladbitar. Mums! Till kvällen beställde vi hem Foodora till middag, jag och min make, och myser framför talang med gottis. Natten till idag sov lillen hela natten i sin säng (andra natten) och håller tummarna att natten blir likadan! ♡

Hoppas er alla ♡ dag har varit fin!

5 reaktioner till “Alla ♡ dag genom åren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s