Det kan väl inte bara vara jag som börjat få en ordentlig vårkänsla? Vi är ungefär i mitten av februari och redan nu har solen varit framme i flera dagar och idag har även solen varit värmande. Vi passade på att ta en promenad till Ica och på vägen hem stannade vi till på en park för att gunga lite. Uppskattat av både mor och son. Jag får god lust att klä på oss ytterkläderna igen och ta en mysig promenad, men nu blir det fokus på lunch och så får vi se vad dagen har att erbjuda efter det. Idag får vi mysigt lunch sällskap av min fina bror. När maken slutar arbeta (tog ett extra pass idag) planerar vi ta en kvällspromenad till en bilfirma för att se på de bil vi eventuellt kommer att köpa/byta till oss. Spännande!

Det har varit relativt tomt här på bloggen. Jag har fokuserat på att ta hand om min älskade son och umgåtts med honom nu när jag inte längre har studier att fokusera på. Måndagen blev som jag skrev en mysig lekträff med vänner. Tisdagen var vi bara hemma, jag och min son, förutom att ta en promenad under dagen till en park för att gunga. Igår tog vi oss också ut på en promenad och njöt halvt av solen. Lillen beslöt sig för att ta en 3 timmars vila mellan 10:30-13:20, så vi missade solens värmande sken. Dock hann jag städa i hemmet och njuta av att umgås med min son. Idag har dagen varit bra hittills, lillen önskade få sova 80 minuter på förmiddagen. Sedan var det på med ytterkläderna och ta oss ut till Ica, som jag skrivit här ovanför. Nu som sagt fokus på att ordna stuvade makaroner med falukorv till lunch och umgås med min bror.

Hoppas att er vecka har varit bra hittills och att ni får en fortsatt fin torsdag! ♡

2 reaktioner till “Vårfeeling i februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s