…Mysig och lugn helg vi har haft! Det är stor skillnad på när man behöver och inte behöver plugga. Lördagen bestod i princip av att bara vara hemma. Vi tog under förmiddagen en promenad till centrum för att handla in det nödvändigaste från både Ica och Apotek♡. Väl hemma sedan har vi hunnit fixa en del på hemmet såsom små städat det vi under veckan inte haft tid eller ork för. Mina föräldrar svängde förbi för en kopp kaffe, mys med barnbarn och hjälpa oss möblera om i lillens rum. Tidigare har hans spjälsäng stått intill vår säng, men i lördags flyttade vi över den till hans rum. Vi har också fått otroligt fina, vackra barnmöbler som min pappas mormors pappa gjorde till min farmor för över 70 år sedan. Häftigt! Resterande av lördagen bestod av att mysa som familj, diskutera kring vår nuvarande situation och tittade på Melodifestivalen till kvällen. Dock var det inget vidare, så efter 4 avsnitt somnade jag och maken min tittade på sitt.

Igår blev det en lugn förmiddag och tidig eftermiddag hemma. Maken testade rengöra våra mattor med mattrengöringsmaskin, slagit in paket och fixat och donat lite i hemmet. Vid 16:00 vart vi bort bjudna hem till min faster med familj för att fira min fina kusins 20 års dag. Det blev himla god catering till middag och otroligt goda bakverk gjorda av min faster till efterrätt. Lillen fick visa upp sina nya färdigheter för alla gäster genom att gå runt, runt, runt i deras hem. Himla nöjd kille trots att han bara sov en gång under dagen. Vi var inte hemma förrän strax innan 20:00 och då fick lillen krypa i sängs på en gång medan vi fortsatte diskutera hur kommande dags agendor ska göras.

Nu kommer lillen nog vakna inom kort och jag ska upp och ta hand om honom. Annars är dagens planer att spendera tid med våra fina vänner, städa lite i hemmet och ringa en drös med samtal. Hoppas att ni får en superfin måndag idag ♡

2 reaktioner till “Vilken himla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s