Är det inte helt sjukt att mitt älskade barn redan är 13 månader? Vart försvinner tiden egentligen!? Ibland saknar jag bebis-tiden samtidigt som jag är överlycklig över att ha en 1 åring här hemma som förgyller våra dagar. Alla deras utvecklingsstadier är mysiga och roliga på sitt sätt så att säga, så det är så roligt att få se alla hans nya färdigheter som ständigt visas eller utveckling rent kroppsmässigt.

Det har hänt en hel del sedan en uppdatering om min fina son. Exempelvis har han börjat gå sen den 27 januari rätt problemfritt. Knappt att han behöver hålla något i sin hand när han går likt många barn, så misstänker starkt att han är ett av de barn som kunnat länge men inte velat förrän han kan gå mer eller mindre stadigt. Han har till och med tagit steget längre och försöker utan stöd stå och dansa till musik, vilket går mindre bra ibland. Hittills har han inte lärt sig ta sig upp från sittande själv utan måste ta hjälp av möbler som tidigare. Men det är nästa utveckling det! Sedan har han även 5 små, söta och fina tänder! Fler ser jag är på G, vilket är roligt. Lillen har även blivit så stor nu att han från och med lördags kväll/natt (5/2-2022) började sova själv i sitt rum. Första natten sov han hela kvällen och halva natten i sitt rum medan den här natten sov han hela natten själv + ett endaste uppvak. Han skämde bort mig med sovmorgon till 06:30 dessutom, eftersom han inte kände sig pigg vid 05:00 snåret. Hoppas på fler sådana sovmorgnar och nätter framöver! 🙏🏻

Vår lilla 1 åring. Så go och så älskad! ♡

16 reaktioner till “13 månader

  1. En så fin uppdatering! Liksom du kan jag sakna bebistiden samtidigt som jag gläds åt tiden med en ettåring hos oss. ❤

    (Sent) Svar: Tack snälla för de fina orden om min bullet journal år 2021.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s