I samarbete med Namnlappskungen

Rabattkod: KNAS1

Namnlappskungen är en relativt nystartad företag som säljer namnlappar. Företaget uppkom i september och syftet med företaget är att föräldrar ska kunna designa namnlappar efter smak och tyckte till sina barn. Företaget har många olika bakgrundsfärger att välja på, flera olika motiv bredvid texten och det finns olika typsnitt och färg på texten så att det kan passa bakgrunden man valt. Det finns även gott om utrymme att skriva i exempelvis barnets för- och efternamn, telefonnummer eller vad man nu önskar fylla i. I en beställning av namnlappar får man hem ett ark på 38-175 stycken för 179 kr, beroende på vilken storlek på namnlapparna man önskar. De olika storlekarna är: de klassiska 30×14 mm (ark på 120), XL 70×32 mm (ark på 38) och små lappar 16×6 mm (ark på 175). Medföljande instruktioner gällande hur man sätter på lapparna på kläder, saker osv. finns på arken.

Jag har valt att använda mig av lejon på min älskade sons namnlappar från namnlappskungen. Tyckte den var så söt och var passande. Jag designade med en gul bakgrundsfärg och min make fick välja den blåa bakgrundsfärgen. Det var ett gemensamt beslut att använda oss av ett lejon och typsnittet Roboto Slab. De små lapparna vi beställde hem var också givet att de skulle bli blå bakgrundsfärg och samma typsnitt.

Eftersom lillen antagligen inom kort kommer börja på förskola passade jag på att sätta namnlappar på hans ytterkläder. Jag valde att sätta de gula klassiska på hans fodrade regnställ och de blå på hans stövlar. Men fler namnlappar kommer att fästas på ytterkläder eller vanliga kläder som kommer vara på hans förskola och som vi är rädda om.

Jag är supernöjd över namnlappskungens namnlappar! Jag har även en rabattkod att kunna ge ut för att ni ska få hela 10% på ett helt köp hos dem. Passa på!

Rabattkod: KNAS1

2 reaktioner till “Lappa era barns ytterkläder

  1. Kul att du är nöjd med dina nya namnlappar! Tack för att du delar med dig av rabattkod.

    (Sent) Svar: Tack för orden! Rävryggsäcken är vi så himla glada för! Jag gläds även åt de fina rävkläderna jag har köpt till lillen, se mitt senaste inlägg.

    Hoppas att du har en fin kväll!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s