Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag har sovit helt okej faktiskt. Min make hjälpte mig med Lille Skrutt fint nog, så det är jag glad över! På tal om Lillen, så börjar han tacksamt sova bättre nu när vi slutat ge välling nattetid. Hoppas att det fortsätter så! 🙏🏻

Egentligen hade jag en hel drös med planer i helgen. Nästan så mycket planer att jag höll på att riva mig själv i håret av stress och mådde inte alls bra av det. Men igår tog jag ett gemensamt beslut med min make om att jag ska släppa allt nu och njuta av det jag har: en otroligt fin son, en underbar make och fantastiska familjemedlemmar och vänner som stöttar i vått och torrt. Med andra ord, idag kommer jag njuta av en lugn lördag tillsammans med min make och son. Vi behöver fixa lite i hemmet och njuta av tillvaron. Kanske blir det en sväng till centrum för att köpa in det nödvändigaste när vi ändå är ute på promenad. Imorgon är planen att också ta det lugnt, njuta av att vara med min familj och vid 16:00 är vi bjudna hem till min faster med familj för att fira min kusin som fyllt 20 år. Det ska bli så himla mysigt!!

Den här veckan har det inte blivit många inlägg från mig. Jag har haft fullt upp och inte haft ork. I måndags satt jag med mina studier från 13:00-23:00 (med endast små pauser) för att förbereda mig inför opponeringen dagen efter. På tisdagen studerade jag 7:00-12:00 (7-8 med min föredetta partner och 8-12 seminarium). Slängde i oss lite lunch innan jag, maken och vår älskade son tog oss iväg till ett vaccinationsställe så att maken min kunde vaccineras mot covid-19. Väl hemma blev det åter plugg till sent.

Onsdagen däremot vart lite annorlunda. På morgonen satt vi med studier, men efter att ha kommit fram till att vi inte kunde göra något förrän våra möten vi bokat in med två lektorer, så tog vi en välförtjänt ledig dag. Jag hann både njuta av min son, städa hemmet och ta en skön promenad! Torsdagen blev också mer annorlunda i jämförelse med tidigare dagar då vi fick besök av våra fina vänner L och R. Killarna fick leka, mammorna fick umgås och sedan hjälpte min fina vän mig med att ta hand om min son medan jag relativt ostört kunde sitta i mina möten. När L och R sedan åkt hem satt jag åter med mina studier, men inte långvarigt då vi inte kom någon vart. Igår diskuterade jag och min partner om hur ett arbete tillsammans ska gå. Vi båda kom fram till att vi vill arbeta olika och lägga ned olika tid på uppgiften, så vi beslutade för att separera på oss, vilket så här i efterhand känns som en bra idé!

Resten av fredagen blev lugn med min älskade son. Vi tog en regnig men väldigt mysig promenad tillsammans med våra andra fina vänner, J med sin son. Väl hemma sedan när maken kommit hem har vi diskuterat kring vår situation och lösning som vi skönt nog har gemensamt kommit fram till är det bästa för oss och vår familj. ♡ till middag sedan slog vi på stort (ett slags firande) när vi beställde ifrån Foodora. Det blev pizza från en Italiensk restaurang, otroligt goda pommes bredvid och förjuvligt god Tiramisu till efterrätt. Mums!

Hoppas att er helg har startat bra! ♡

7 reaktioner till “Helgens agenda & veckans dagar

 1. Ah, jag tycker att det låter som en skön och välbehövlig helg ⭐️
  Själv ska jag passa syskonbarnen hela helgen; blir nog en del lek, filmmys m.m.
  Väldigt skönt att vaccinets biverkningar släppte relativt fort 🥴🙏🏻. Önskar en fin helg ☀️

  Gilla

 2. Helt rätt att ta beslutet att ha en lugn lördag istället för massa planer! Man måste tänka på sitt eget bästa 🙂 hoppas ni har en mysig lördag!

  Gilla

 3. Tack för promenaden. Glädjande att läsa att ni har kommit fram till ett gemensamt beslut kring er tillvaro. Vilken härlig fredagskväll ni fick!

  (Sent) Svar: Tack för ditt beröm om januarisidorna i min bullet journal. ❤

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s