Inplanerat i februari

Ny månad som innefattar många nya händelser att se fram mot. Februari är ändå en månad som känns välkommen och spännande. I februari börjar nya rutiner i vår vardag ta form som vi både är förväntansfulla inför, men också nervösa inför. Här är våra inplanerade planer för februari 2022.

♡ Fira min kusin som fyllt 20 år.

♡ Inskolning.

♡ C-uppsats skrivande.

♡ Barnaudiologitentan publiceras.

♡ Fira alla hjärtans dag.

♡ Påbörja min Bullet Journal.

♡ Fixa I lillens rum.

♡ Köpa skor till lillen.

Likt varje månad fylls kalendern på med en massa händelser. Men här är hittills det som är inplanerat enligt våt kalender. Utöver det jag skrivit kommer det även tas barnvagnspromenader med och utan en vän, lekträffar med vänner och träffa familj/släkt.

Sammanfattning av januari

Sammanfattningsvis har första månaden på året varit bra. Vi har hunnit med en hel del, både firat min älskade son som blev hela 1 år (!!), firat min brorsdotter, träffat ursprungsfamiljer/släktingar och vänner. Första delen av den här månaden hade jag inga studier, så det njöt jag av. Sedan den 18/1 har jag lagt ned fokus på mitt examensarbete. Vi har även hunnit att fixa i vår lägenhet och i vårt förråd. Det har blivit mysiga barnvagnspromenader både med min make, med mina vänner och bara tillsammans med min älskade son. Jag har även shoppat en hel del till b.la. förskolestart, exempelvis fleeceset, 2 par byxor, 1 t-shirt, 1 tjocktröja, 1 body och fodrat regnställ. En maffig händelse som skett i januari är dessutom att lillen börjat gå!! 👶🏼

10 reaktioner till “1 februari

 1. Önskar dig och familjen en fin februari! Hoppas att det går extra bra med studier och inskolning.

  (Sent) Svar: Tack för att du kommenterade inlägget om starten på det nya året samt inlägget om vår nyårsafton.

  Kram

  Gilla

 2. Du har en hel del roligheter att se fram emot, mest spännande kanske inskolning är?!
  Så lillen har börjat gå, ja då är det ful fart hemma nu då 😉
  Sv; Visst kan man ha knasiga drömmar, haha
  Ha det så fint!

  Gilla

 3. Oj är han redan så stor er lille att han ska börja förskolan. Tiden går fort! Skönt att han kan gå när han börjar!
  Håller tummarna för att du hinner det du har satt upp och infriar dina förväntningar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s