Har er helg varit bra? Min helg har varit fin och mysig. I fredags startade dagen lugn och inte mycket hände. Suttit en stund med mina studier under morgonen. Vid 14:00 träffade jag min fina vän och tog en ca 60 minuters promenad. På vägen hem utnyttjade jag sista promenadstråket hem med att ringa tre olika personer jag inte hunnit prata med. Till eftermiddagen och kvällen satt jag åter med min uppsatsplan och min partner och tog det lugnt hemma med mina favorit killar. ♡

Helgen startades med en gemensam frukost med min kära make och son innan maken åkte till arbetet. Det blev en fortsatt lugn morgon och förmiddag med lite städ på schemat, sedan kom mina föräldrar och brorsdotter förbi på lunch, fika och mys med lillen. Mina föräldrar hade inte träffat sitt barnbarn sedan 8/1 så lite abstinens blev det såklart. Och lillen blev himla glad över att ha sina morföräldrar på besök. Till eftermiddag och kväll sedan blev det ännu mer plugg tillsammans med min vän och uppsatspartner.

Igår var det storm ute. Det både blåste och snöade. Trots det trotsade vi vädret och gick ut på en promenad tillsammans med en god vän och hennes son. Väldigt mysigt, trots kylan och den jobbiga blåsten. Maken min var ledig den här dagen (hans enda lediga dag under denna vecka), men han åkte iväg för att handla sin MC under eftermiddagen. Och OJ så nöjd han är!! Så glad över att han kan unna sig en ny MC då hans gamla blev han tvungen att göra sig av med i juni 2021. Söndagen fortsatte sedan med plugg till kvällen och vi beslutade att lämna in uppsatsplanen redan igår, trots att deadline var idag kl. 08:30. Efter det njöt vi av lite Pringles och the mentalist innan det var dags att sova.

Natten till idag var lugn. Lillen somnade inte förrän 19:30-20:00 igår och vaknade endast 1 gång inatt vid 01:30 för blöjbyte och välling. Dock låg han och gnydde lite då och då under natten, men lyckades alltid somna om, skönt nog. Med det sagt har jag ändå fått en okej sömn till skillnad från övriga nätter den senaste tiden, vilket jag är himla tacksam för. Dock resulterade detta i att vi vaknade vid 05:00, men det gjorde mig ingenting.

Dagens agenda är att ta en promenad med en fin vän och hennes dotter, plugga (läsa någon annans uppsatsplan som jag imorgon ska opponera på) och umgås med min son. Även tvätta, diska och småstäda lite i hemmet. Jag har även hunnit publicera ett samatbete del 2 på Instagram, något som i sinomtid även kommer att komma upp här på bloggen. Den egentliga planen var att åka till Örebro ikväll efter maken slutat arbeta, men eftersom seminariet förlades digitalt, så stannar vi tacksamt kvar i Stockholm. Vill inte åka onödiga resor i covid tider.

Hoppas att ni fått en bra start på vecka 5!

3 reaktioner till “Helgen vecka 4

  1. Vad skönt att seminariet skedde digitalt och att ni därmed slapp åka till Örebro denna gång.

    (Sent) Svar: Tack för fina ord. Lillens tre veckor på förskolan har varit bra, han verkar trivas. 🙂

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s