…Har snart passerat och inom några timmar brukar helgkänslan kicka igång och fylla oss med så mycket glädje. Den här helgen kommer det nog inte bli lika mycket helgkänsla för min del då min make jobbar imorgon och jag kommer mest troligen behöva sitta lite med mina studier. Men utöver det ser även jag fram emot helgen och få kunna mer eller mindre spendera tid tillsammans med min älskade familj. Glädjen är så stor över att ha vår älskade make/pappa hemma med oss. ♡

Veckan har hittills varit bra. Det har varit full fokus på att skriva på min uppsatsplan inför mitt examensarbete. Det här året skriver jag som sagt tillsammans med en god vän och vi började i måndags med uppgiften. Det har känts väldigt bra, på så kort tid har vi nästan hunnit färdigt med arbetet som ska vara inlämnad senast den 31/1 och redovisad den 1/2. Vi har lyckats kunna sitta när lillprinsen tagit sin andra vilostund på dagen och suttit i minst 60 minuter, max 90 minuter. Vi har även hörts vid under kvällar då lillen somnat och någon enstaka förmiddag såsom idag.

Utöver det har jag lyckats få till lite promenader och lekträff under veckans gång. Måndag tog jag en härlig promenad med en vän, tisdag tog vi en mysig promenad själva och på onsdagen gick vi enbart fram och tillbaka till centrum (som gav cirka 20 minuters promenad) för att handla på Ica. Jag valde att ta mig iväg redan vid 08:30 för att minska kontakt med andra människor, men trots den tidiga tiden var det rätt mycket folk i butiken. Svårt att undvika människor i dessa tider, framförallt om man bor i Stockholm.

Igår blev dagen något annorlunda till skillnad från de övriga dagarna den här veckan. Jag och min C-uppsats partner hördes vid under lillens första vilostund och sedan haft lite små kontakt via telefon/messenger, annars skrivit mycket på varsitt håll. Sedan vid 11:00 kom våra älskade vänner L och R över på lunch och lekträff. Vi bjöd på god broccolisoppa jag gjort dagen innan och lite kakor till kaffet. Killarna fick leka slut på sin energi, men trots det sov inte lillprinsen många minuter på sin andra vila. Det innebar istället att han somnade vid 18:00 och var helt slut. Min make kom inte hem förrän vid 18:45 och hade med sig McDonalds till middag för enkelhetensskull. Efter en kort vilopaus satte jag mig med mina studier igen och gjorde min beskärda del som vi kommit överens om. Lade mig inte förrän vid 00:00 och fått några ostörda sömntimmar men det har även varit en del vakentid.

Jag har fått en sovmorgon till klockan 06:00 idag. Så skönt! Blivit lite mysmorgon framför Greta Gris. Nu fokus på att fixa lite frukost vi gemensamt ska äta med min make innan han ska gå till jobbet. Idag har vi inte mycket inplanerat för dagen förutom att jag planerar ta en promenad under förmiddagen och jag ska sedan under eftermiddagen sitta med min C-uppsatspartner igen. Förhoppningsvis blir det lite mer fritid sedan när maken min kommer hem. ♡

Jag hoppas att ni får en superfin fredag och helg!

8 reaktioner till “Ännu en vecka har…

 1. Så skönt med helg för dig, även fast det blir att plugga. Hoppas Du/Ni får en fin helg! Så fint med tulpaner hemma, det gör det där lilla extra för rummet<3

  Gilla

 2. Även om man är hemma alla dagar så är helgen ändå något särskilt,
  Trots att jag har haft oregelbunden arbetstid och jobbat mycket helger så finns helgkänslan.
  Önskar er en fin helg.

  Gilla

 3. Åh, imponerande att du orkar sitta med pluggandet + mammalivet ⭐️
  Det var jättemysigt med hundarna på besök, vill bara kidnappa dom 😉 och årets första semla satt fint ⭐️ Kram kram

  Gilla

  1. Tack för dina fina ord. Jag har alltid tyckt att det går bra att kombinera studier och mammalivet faktiskt, även att vara fru på sidan av. Men just nu har jag en liten mini paus och jag skulle väl ljuga om jag sade att jag inte njöt 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s