…Sjå med studier. Förra tisdagen, 18 januari, hade jag kursintroduktion för den kurs jag nu går – examensarbete. Det är med stor sorg och förväntan som jag återigen ger mig in i det här stora arbetet. Förra året var jag oerhört nöjd över min egna insats, något som dessvärre inte mina lektorer höll med om. I år ger jag mig in i den här kursen med förväntan om attt äntligen få ett godkänt betyg på kursen, vilket medför att jag är ytterligare ett steg ifrån att ta ut mitt legitimation. Jag längtar tills den dagen, men tyvärr på grund av en rad händelser, som jag dessvärre inte kan skriva ut om, uppstod under slutet av år 2020 och under hela år 2021, så har jag inte klarat mig. Jag har heller inte upplevt det som om det stöd jag behövt få har funnits. Men i år så ska jag skriva med en av mina närmsta vänner från Örebro och jag ser fram emot att få skriva ett arbete med henne, som egentligen var en ursprungsplan sen termin 3-4.

För närvarande skriver vi ett gemensamt arbete på vår uppsatsplan. Det är ett slags förarbete inför det stora arbetet, så att lektorerna kan se hur vi tänker och kan ge oss rätt handledare samt ha en insikt om vad vårt arbete kommer behandla. Detta kommer, troligtvis, ske på plats vilket innebär att vi måste åka till Örebro igen. Den här gången kommer vi testa att bo på ett hotell vi tidigare inte bott på, vilket i sig ska bli spännande. I november 2021 åkte jag, tillsammans med min familj, till Örebro för att skriva en tentamen och det var min sons första hotellvistelse. Dock slutade det upp med förkylning till kvällskvisten och inte alls så trevlig som vi först trott. Vi håller tummarna för att vi får en trevligare hotellvistelse den här gången, men helst av allt hoppas jag att de ändrar om till digitalt seminarium på grund av smittoläget. Skulle vara så tråkigt att känna sig tvingad att spendera timmar med personer för att sedan komma hem med covid-19.

Annars känns det himla bra. Den kamrat jag nu skriver uppsatsen med är på samma vågplan som mig. Vi skriver bra arbeten ihop och tänker lika. Bäst av allt är jag extra tacksam för att hon är så förstående kring att jag har en 1 årig son hemma. Jag är också oerhört tacksam över den stöttning min familj ger mig, min make ger mig utrymme för mina studier och min älskade son kan roa sig själv medan jag ibland behöver ägna fokus på annat håll. På söndag är planen att vi ska lämna in vårt arbete, jag ser så fram emot det och hoppas att återstående dagar tills dess gör att vi hinner i god tid bli klar med uppsatsplanen.

5 reaktioner till “Just nu är det fullt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s