…Mitten av veckan och hittills har vecka tre varit himla bra. Veckan startade med en lekträff med våra fina vänner hemma hos oss. Min vän var gullig och passade min son medan jag satt i ett möte inför examensarbetet. Vi kalasade på toscakladdkaka som min vän bakat och fick en mysig pratstund tillsammans medan våra söner tog en vilostund och medan de lekte. Tisdagen startade med en föreläsning inför examensarbetet och kursstarten var trevligt nog förlagd på distans, vilket gjorde att jag kunde delta. Det blev sedan en lugn tisdag hemma följt av minst en timmes promenad på sen eftermiddag med en annan väninna innan maken kom hem.

Idag träffade vi våra fina vänner som vi umgicks med i måndags. Eftersom de har flyttat och har en del att stå i, beslöt vi att träffas hemma hos oss igen. De kom i vanlig ordning vid lunchtid och vi allihopa fick i oss lite lunch (min fina vän bjöd på pizza) innan vi gick iväg till secondhand butiken i närheten av mig. Hem kom jag med det här superfina fleecesetet (tillhör inte varandra egentligen) för endast 60 kr som lillen kommer att få ha på förskolan. Efteråt gick vi tillbaka till oss, försökte få våra söner att sova men förgäves. I stället fikade vi lite (bakade grötpinnar på morgonen till dem och bjöd min vän på en nyttig kladdkaka) och umgicks. Våra fina söner fick leka av sig sin energi. De hann hälsa på min fina make innan de åkte hem, därefter åt vi middag innan vi nattade lillen vid 17:30. Vid 18:00 landade jag i soffan efter att ha städat undan all kaos två ett åringar kan skapa och avnjutit både serieavsnitt (YOU) och ätit rostbröd och druckit en kopp te. Mysigt! Kvällen fortsätter att se på serier och mellan dess ta hand om vår fina son som då och då vaknar upp av olika anledningar.

Jag har inga direkta planer imorgon förutom att ta en promenad och hämta ut ett samarbete som inom kort kommer postas. Resten av veckan är rätt oplanerad, kanske blir lite studier gjorda och lite måsten på vår att göra lista bockas av.

Jag hoppas att ni haft en superfin start på vecka 3!

15 reaktioner till “Vi har nått…

  1. Mysigt att träffa vänner 🙂

    Du ställde en fråga om plats och bildutrymme på min blogg för ett tag sen och nä jag har inte haft det problemet (än i alla fall). Jag förminskar alla bilder innan jag lägger upp dem på bloggen. Sen har jag ju webbhotellet one.com med WordPress kopplat till det, så det kanske är olika lagringsutrymme som ingår i det än det du har om du har något annat webbhotell? 🙂

    Gilla

  2. Vilka fina dagar ni haft och det är ju perfekt att ha en second hand-butik i närheten, barn växer ju så fort och att återanvända det andra vuxit ur är toppen. Vad är grötpinnar? Nyfiken!

    Å fy sjutton, i stan är det ju tillräckligt med oljud ändå, men sprängningen verkar klar och bygget blir väl klart så småningom. Vilket område är det ni bor i?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s