6 januari 2021

Idag, för exakt 1 år sedan, var sista dagen som jag var gravid en hel dag. Det var dagen innan min älskade son kol ut ur min kropp och förgyllde våra liv med så mycket kärlek och glädje. Jag minns dagen som förväntansfull och lugn. För det mesta låg jag i min soffa i Ervalla och fick inte många knop gjorda. Min make rådde om mig med både fot- och vadmassage, ordnade med fotbad och bakade kladdkaka till mig. Jag låg även och mös mig ned med hemmagjord varmchoklad med vispgrädde i och njöt av att bara titta på serier. Jag hade förvärkar men som tråkigt nog aldrig eskalerade och vi gav upp hoppet om en vaginalförlossning. Till kvällen förberedde jag mig inför operation (dusch och smycken togs av) och var noga med att äta och dricka något strax innan 00:00 eftersom jag efter det behövde fasta tills lillen kom ut. Den 6 januari 2021 var väldigt mysig och lugn och vi väntade spänt på att få träffa vår älskade son. ❤

6 januari 2022

Idag har det dock varit fullt ös från morgon till kväll. Så pass att lillen inte upplevde att han var i behov av att sova 2 vilor. Lugn morgon hemma innan vi åkte till min svärmor. Där blev vi bjudna på go fika och till kvällen åt vi god middag bestående av potatis, fläskfilé i ugn med kronärtskockssås och färsk sallad. Trots 1 vila på ca 60 minuter var lillen pigg och ville gärna leka. Hos min svärmor befann sig min svägerska, lillens kusin och min makes moster och kusin. Träffen var en kombinerad julfirande och födelsedagsfirande för min älskade son. Det blev presentutdelning där lillens kusin fick sina julklappar han inte fått över jul och min son fick både sina julklappar och födelsedagspresenter. Han fick mycket fint, bland annat Brio humla, hund som låter och böcker som han både visade stor uppskattning för och kommer älska att leka med sedan. Vi var inte hemma förrän vid 19:30 och det blev genast fokus på att natta vår övertrötta son efter en händelserik dag.

Dan före dan är det idag och om cirka 1,5 timme är det en ny dag. En dag som jag längtat en massor till och en dag som jag för alltid kommer att minnas och en dag som betyder så mycket för mig. Även fast att lillen är så pass liten att han inte förstår dagens betydelse hoppas jag ändå att han kommer att få en fantastisk födelsedag. 💙

3 reaktioner till “Dan före dan

  1. Ett inlägg skrivet med sådan värme! Tack för att du delar med dig.

    Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera andra delen av min årsresumé för år 2021. Och tack för att du bidrog till många fina stunder under specifikt sommarmånaderna. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s