Årets första helg har nu avslutats och vi går nu in i en ny vecka med en massa spännande händelser. Bland annat fyller min älskade son hela 1 år (!!) på fredag, vi ska fira honom med ett kalas på lördagen och sedan ska vi dessutom fira honom samt lite julfirande på torsdagen. Idag fyller min brorsdotter 10 år som vi ska fira och imorgon ska vi träffa min svägerska med barn samt mitt barns farfar. Med andra ord blir det bara en lugn onsdag och lugn söndag, vilket jag knappt kommer tro att de blir. Men har ändå sett fram emot den här veckan så länge!!

Nyårsdagen blev lugn. Vi tog som högst en promenad på ca 20 minuter och småstädade, annars var vi bara inomhus och mös. Igår träffade vi min svärmor som kom över på lunch och fika. Tacksamt nog lyckades vi spela lite kort medan lillen lekte själv eller satt intresserat med oss och gav sin pappa goda råd. Innan min svärmor kom hem till oss tog vi oss ut på promenad vid 08:00 till Ica och därefter städade vi en hel del. Efteråt tog vi det lugnt och lillen somnade inte förrän 20:00 för ovanlighetens skull (eller sen julafton har han inte lagt sig en minut före 19:00, så hans sovrutiner kanske börjar ändras nu). Han sov även bra den här natten, vaknade endast upp en gång på natten (01:30) och sov sedan från 02:15-05:40, vilket är en helt okej tid att vakna enligt mig.

Som sagt, idag ska vi fira min brorsdotters födelsedag med pappas släkt. Dessförinnan ska vi ta det lugnt hemma och ta en promenad bort till mina föräldrar. Maken min arbetar så han kommer inte förrän efter sitt jobb. Hoppas på en trevlig träff och att lillen är på glatt humör trots sen kväll.

Och hoppas att ni får en fantastisk fin måndag idag! ♡

6 reaktioner till “Årets första helg 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s