Gott nytt år 🥳🎉

Hur har er nyårsafton varit? Vår nyårsafton har varit himla lugn. Startades med en mysig familjefrukost vid 07:00 där vi alla tre åt mannagrynsgröt. Vid 11:00 åkte vi iväg för att återlämna en klänning och en leksak som råkat bli dubbel under jul, sedan fick vi med oss hem en massa fina städprodukter!

Resten av dagen spenderades hemma. Vi både lekte med lillen och jag fixade med efterrätt. Vi beslöt oss för att äta middag redan vid 16:30, där vår förrätt bestod av ost- och kex, vindruvor, päron och toast skagen medan lillen åt leverpastej, skagenröra och en himla massa ärtor (trots erbjudande av annat). När lillen somnat vid 19:30 så fixade vi med varmrätten bestående av potatis terrariner och ryggbiff. Gott! Vi bestämde även under dagen att köpa nyårslott och satt bänkade framför Bingolotto från 20-00. Dock blev kvällen inte riktigt som vi hoppats på. Vid 22:00 vaknade lillen och vägrade somna om, trots många försök från både mig och hans pappa. Han fick därför vara uppe med lite frustration, då han inte var helt nöjd med det. Men allt blev ett minne blott när klockan slog 00:00 och många runtomkring oss tände en massa fyrverkerier. Det är så vackert att beskåda på tryggt avstånd!

Vi gjorde ett försök till att skåla in nya året med ett varsitt glas Magnum cider och välling. Emellanåt fick den ena av oss slänga i sig efterrätten som bestod av creme bruleé. Mums! Vid 00:30 somnade lillen och ligger förhoppningsvis och sover sött i sin säng hela natten, så att jag och hans pappa får en skön sömn och kan vara pigga och utvilade för dagens agendor.

Hoppas att ni fått ett fint avslut på år 2021 och att ni får en toppen start på år 2022! 🍾🥂

7 reaktioner till “Nyårsafton 2021

  1. Ni hade en lugn och mysig nyårsafton ungefär som vi hade..mitt enda problem var att jag var överpigg.. trots att vi lade oss halv två så somnade jag inte förrän klockan fem på morgonen vilket gjorde gårdagen trött och gäspande..🥱 men inatt sov jag så gott..👍 hoppas ni får en riktigt god fortsättning på det nya året nu och snart firas väl en viss persons födelsedag..🎊🙏🎉

    Gilla

  2. Vad fint ni fixade för er på nyårsafton!

    Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera första delen av min årsresumé för år 2021.

    Varm kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s