Hallå, hur är det med er? Har ni tagit det lugnt eller jobbat efter all julledighet? Själv har vi haft en mysig start på veckan. I måndags gick jag över på förmiddagen till min vän för att se över hennes katter och förse de med mat, vatten och lite kli massage (vid behov). Lillen har fått följa med alla gånger och han riktigt uppskattar att få vara i närheten av katter och är så försiktig och snäll. Klappar fint, jagar inte och lyssnar på när katterna säger ifrån, vilket känns betryggande! Vi var över var två gånger under måndagen, annars var vi bara hemma och mös och lekte med alla nya leksaker lillen fått i julklapp av oss och sin familj/släkt. ♥

Igår skämde lillen bort mig totalt med en sovmorgon till klockan 07:00. Inte dumt det! Det innebar att hans sovtider vart senarelagda, vilket jag tycker känns mer rimligt. Vid 11:00 kom min mamma och brorsdotter hem till oss och tillsammans tog vi en promenad. Jag stannade snabbt för att titta till katterna innan vi gick hem där lillen fick äta lite lunch, vi fikade och sedan lekte med alla leksaker. Det märktes att G tyckte det var roligt att ha besök över, speciellt sin mormor som är aktiv och leker med honom. Vi gjorde även lite gå-övningar som jag och min make börjat göra för att visa lillen att det är roligt att gå, vilket han alltid svarat med ett leende och glada utrop! Väldigt mysig övning att göra tillsammans som familj för att pusha lillen till att våga lita på sin egen förmåga.♥

De gick inte hem förrän vid 14:00, då fick lillen ta sin andra tupplur medan jag tog emot ICA-leveransen.  Därefter blev det mer lek, mys framför babblarna och bolibompa baby och sedan matlagning. Min make blev himla glad över att det stod mat på bordet, då det annars brukar vara han som gör middagen hemma hos oss, vilket är fint att se. Kvällen blev allt annat än lugn då lillens första tand på överkäken har kommit och växer så att det gör ont. Hans andra tand där upptill är också på G, vilket också kan göra att det blir ännu mer smärtsamt. En massa vaggande, kärleksfulla och lugna ord, vara i famnen och använda Babydent-gel är det som hjälper.

Idag är det regnigt ute, vilket inte är det roligaste, men ut i det ska vi. Efter hans vila ska vi iväg för att mata katterna en sista gång då ägarna kommer hem idag och därefter ska vi ta en mysig promenad tillsammans med J och hennes son. Mysigt! Mer än så har jag inte planerat, kanske att jag tar mig iväg till centrum för att lämna tillbaka lite kläder jag köpt. Återstår att se vad dagen har att erbjuda. Vi fick i alla fall sova till 06:15 imorse, vilket är väldigt tacksamt!

Jag hoppas att ni får en fantastisk fin onsdag idag! Inom kort kommer min årsresumé upp, så håll utkik! 

4 reaktioner till “Regnig dag

  1. Skönt när sömnen blir lite mer lik ens egen. Trevligt med besök av mormor och kusinen och få leka lite med de.
    Trist med regn och slasket som blir.
    Det är en regndag även här hos mej idag, jag som var så glad åt snön.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s