Det var då en himla massa dagar sen jag sist skrev, förutom julafton och juldagen. Det har bara blivit så, egentligen inte någon större anledning. Min bror kom över redan vid 05:00 på måndag morgonen för att avlasta mig så att jag i lugn och ro kunde läsa igenom min B-uppsats och skicka in. Han var kvar här framtill 14 där vi åt en mysig lunch ihop innan han drog hemåt igen. Tisdagen blev lugn hemma, lillen började visa tecken på förkylning, så vi var mestadels hemma bara och tog sedan en eftermiddagpromenad med finaste J. Onsdagen var den värsta av de alla dagar och lillen var lite extra mammig och lite extra gnällig. Vi tog det lugnt hemma och mamma kom en snabbis förbi på en kopp kaffe. Fortsatt lugn kväll tills läggdags.

Torsdagen den 23/12, även känd som dagen innan julafton, tog vi det lugnt framtill 15. Då tog vi oss ut på en ca 40 minuters promenad hem till mina föräldrar för en uppesittarkväll. God middag som bestod av mat från hello fresh och till kvällen mumsade vi på en massa ost och kex, rocky road och skumtomtar. Dock orkade ingen hålla sig vaken tills sista bingolotton var gjord så de två sista kontrollerade vi sedan på morgonen. Natten till julafton var alldeles underbar! Jag var orolig att det inte skulle fungera att ha lillen mellan oss, men det gick bättre än bra och han vaknade endast en gång på natten och sov till 05:45. Både jag och min make gick upp tillsammans med vår son, för ovanlighetens skull. Riktigt mysigt! ❤

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Morgonen startades klockan 06:00 (lillen håller på att skämma bort oss med sovmorgon!!) där vi mös framför babblarna och bolibompa baby innan det var dags att äta frukost, väcka min make/hans pappa och traska vid 09:00 till min väninna för att se till deras katter. Efter det passade vi på att handla när klockan var så lite, ställde om bilen och tog det sedan fortsatt lugnt hemma med en massa lek och bus med alla nya leksaker han fått på julafton. 🎁🎄

Vid 15:00 traskade vi åter till min väninna för att se så att katterna klarade sig under natten. Vi stannade en längre stund för att socialisera oss (i den mån det gick) och det är så roligt att få se glädjen i lillens ögon när han ser katterna och ena katten tillåter att lillen närmar sig. Han är väldigt försiktig med katterna, vilket jag är tacksam över! Ikväll blir det att äta Jansons frestelse och julskinkssmörgås till middag och bara ta det lugnt hemma.

Hoppas ni fått en fin söndag och en fin jul 🎄🎅

5 reaktioner till “De oskrivna dagarna

  1. Vilken mysig uppesittarkväll ni fick! Vi mumsade också på godsaker samt drack glögg, mös med liten och duttade entusiastiskt på lotterna.

    Svar: Tack, kul att du gillade sidan för översikt av månadsteman i min bullet journal.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s