Juldagen, vilket betyder att vila upp sig från den intensiva julaftonen, vilket vi även har gjort. Lillen sov från 20-22:30 hos min faster och när vi kom hem till mina föräldrar vid ca 23:00 somnade han om fort. Han vaknade endast en gång den här natten (vid 2:00) där jag förflyttade honom från min makes famn (som sov på soffan) till min famn (som sov i mina föräldrars säng). Där sov vi sedan till 06:20, vilket är en enorm sovmorgon i jämförelse med vad vi tidigare fått sova (då vi vaknat allt mellan 4:30-5:00).

Idag har dagen bestått av att leka med alla nya leksaker som lillen fått. Han fick även på sig kläder han fått av mig och hans pappa i julklapp, som jag bara längtat efter att få klä honom i! Vi var hemma hos mina föräldrar framtill 15:00, då for vi hemåt för att leka lite mer med leksaker, mysa hemma innan det var dags att lägga sig vid 19:30. ❤

Hos mina föräldrar åt vi god julmat igen vid ett uppdukat bord. Alltid lika trevligt och lika gott som gårdagen! Till kvällen sedan har vi myst i soffan framför The mentalist och lillen har hittills bara vaknat en gång (vid 21:00). Klockan är snart halv tolv och dags att lägga sig. Hoppas att natten till idag blir himla lugn och en natt där sammanhängande sömn tillåts.

Imorgon planerar jag skriva om de oskrivna dagarna som varit den här veckan och sedan fortsätta med lite julklappslista. Återigen så tacksam för sån fin julafton och julfirande och så tacksam över alla fina julklappar vi fått! Några julklappar kvar att öppna (från de vi inte kunde fira med) och sedan vankas födelsedagspresenter om 13 dagar. Lillen verkar uppskatta att få presenter, även fast att han inte helt förstår självaste händelsen. Väldigt fint att se ❤

2 reaktioner till “Juldagen 2021

  1. En så mysig juldag! Ni tycks ha gjort sånt som hör den dagen till. 🙂 God fortsättning!

    Svar: Tack för din kommentar. Vi är så glada för julklapparna till lillen. Några av dem tänkte jag visa bild på i kommande inlägg – håll utkik!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s