Måste ju bara visa det här fina napparna vi fått äran att få hem från Namnnappen.se! Egen designade där två av napparna pryder min sons älskade namn som kommer passa fint till förskolestart. Den andra nappen som pryder orden ”god jul” följt av en snögubbe symbol kommer passa alldeles fint den här stundande julhelgen!

Min son älskar Esska nappar och det är främst dem vi har hemma. Därför blev det självklart ett par Esska som klickades hem ifrån Namnnappens hemsida. Färgerna (röd, grön och blå) kändes också som självklara färger då det symboliserar jul (röd och grön) men också är två favoritfärger jag tycker om (grön och blå), som matchar lillens kläder fint då vi har mycket blått och grönt hemma.

Namnnappen har inte bara Esskas nappar, de har många fler märken. Bland annat de klassiska MAM, BIB, Philips Avent, NUK och andra märken. De har också nästan alla tänkbara färger, antingen transparent (som min röda napp), färg med vit knopp (som mina andra två nappar) eller en helfärgad napp (samma färg på knoppen som på själva nappen). De har även olika typsnitt och symboler som man kan använda sig av för att göra nappen lite festligare (så som min snögubbe, men finns också krona, hjärta osv.).

Jag kan verkligen rekommendera Namnnappen. Snabb leverans, fina nappar, tydlig och bra hemsida och napparna är väldigt poppis för både bebis och förälder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s