Är det inte helt galet att fjärde advent redan passerat? Från och med idag är det endast 4 dagar kvar tills självaste julafton. Och OJ så jag har längtat! Dock har jag inte haft en lugn väntan på jul, som hoppats, men det får man dessvärre ta när man är studerande.

Helgen inleddes med en mysig fredag tillsammans med min son. Vi tog en promenad tillsammans med J och hennes dotter för att sedan kurera oss inomhus och njuta av varandras sällskap. Min make kom hem för att mellanlanda innan han åkte vidare på julbord med sitt nya jobb. Lyx! Men inte blev jag mindre ledsen över att få en lugn, hemma kväll ensam utan distrationer då lillen sov alla de timmar maken var borta. 🙏 Det blev dock ingen vilostund utan fullt ös med B-uppsatsen, vilket på ett sätt kan vara trevligt för att då är jag ett steg närmre till att bli av med den. Min älskade make är så go och avlastade mig i ca 2 timmar för att jag skulle kunna få sitta med uppsatsen innan han drog vidare, riktigt uppskattat! 💕

Helgen har varit lugn men intensiv. Jag har i princip suttit framför datorn hela lördagen och hela söndagen med få, naturliga pauser. Det tär lite i mammahjärtat när deadline närmar sig och jag är i behov av att fokusera på skoluppgifter, men lillen hade det så underbart med sin pappa, så det gjorde ingenting. Så fint att se deras kärlek till varandra och relationen byggas upp. 💕

Men trots intensivt pluggande har vi haft en mysig helg. I lördags tog vi en mysig promenad till Ica för att storhandla tillsammans och hem kom vi med bland annat en chark bricka som vi unnade oss till kvällen. Idag har vi fikat och firat fjärde advent som en familj, vilket såklart är så betydelsefullt och mysigt! Mycket bus och lek tillsammans har det blivit. Eftersom det var fjärde advent igår (skriver under natten så blir lite märkligt för mig) så fick lillen sin sista adventspaket i form av en julbok som går att dra ut en flik på och så ändras bild. Supermysig och den kommer nog vara populär nästa år, då lillen nästan är hela 2 år, vilket såklart är galet att tänka på!!

Klockan är strax 01:00 och jag blev helt klar med min uppsats vid 00:30. Dumt att sitta sent in på natten, speciellt eftersom jag inte kommer få sammanhängande sömn sedan när jag går och lägger mig. MEN när förutsättningarna är emot mig, dvs. arbetet ska vara inlämnad idag kl. 16 och jag har knappt möjlighet till att sitta med den under dagen, så var det bäst att utnyttja tiden när både maken och sonen sover gott. Jag ska själv alldeles strax hoppa i sängs. Idag (tidig morgon) får vi besök av min bror som kommer för att avlasta mig så att jag hinner ögna igenom mitt arbete inför inlämning. Världens finaste bror, helt klart!! ❤

Tyvärr tändes inte fjärde ljuset igår. Men det betyder bara att jag får uppleva fjärde advent en gång till! Hoppas att ni haft en fin fjärde advent, söndag och att ni får en fin start på måndagen!

5 reaktioner till “Fjärde advent 🕯🕯🕯🕯

  1. God fortsättning ❤
   Håller med dig. Brukar också alltid hamna på barnavdelningen i dem flesta affärer. Sällan att jag faktiskt tittar på damavdelningen vart jag än är (fysisk butik eller online). 😅

   Gilla

 1. Heja dig som pluggar på! 🥰 Mysigt med egentid och att du fick en lugn stund när du lämnade in arbetet! Helt sjukt att det snart är julafton! 😃

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s