Inlägget skulle publiceras igår kväll!

God kväll alla fina. Jag hoppas verkligen att ni mår bra och att ni haft en superfin torsdag idag! Tyvärr blir bloggen väldigt lidande när jag håller på med plugg 100% samtidigt som jag tar hand om min fina son på 11 månader. Det är då inte alltid lätt att välja hur man ska göra – passa på att sova för att orka mer under nattetid och dagtid eller ska jag passa på att få en massor gjort på min uppsats. Men på måndag klockan 16:00 lämnar jag in min B-uppsats på nytt och hoppas verkligen att det här arbetet håller måttet för ett godkänt betyg!

Annars då? Det är då inte lugna dagar hemma hos oss och vi hittar ständigt på roliga saker under dagarna. I tisdags skjutsade jag in min make till hans jobb redan vid 06:30 för att sedan åka hem till min vän L med son och umgicks tillsammans med dem från 7-15:30. Utöver att båda våra söner blir lite väl glada över att umgås och tycker sömn är överskattat, så är det himla mysigt med dessa lekträffar för både mamma och son. Vi passade även på att ta oss ut till shoppingcenter för att handla in saker vi länge velat handla in. Fick exempelvis med mig hem en klänning från Lager 157, byggklossar till lillen, glasögonservetter och silikon muffinsformar från Åhléns Outlet och en björnbärs body ifrån Lindex som jag betalade med en kupong från Libero. Så mysigt att äntligen få komma ut och shoppa lite, då jag har varit väldigt restriktiv på grund av Covid-19 och RS-viruset

Vi hämtade därefter upp min kära make från hans arbete och hem kom vi med McDonalds för enkelhetens skull. Dock blev det ingen mysmiddag då lillen var övertrött och matvägrade och sömnvägrade, så vi fick en rätt kämpig kväll, men efter mycket om och men gick även det. 

Igår tog vi det lugnt under förmiddagen och jag fick en del gjort på uppsatsen medan lillen tog sina två dagsvilor. Klockan 14:00 gick vi över till min andra fina vän J med familj där vi blev bjudna på risgrynsgröt och hembakad fruktkaka (med apelsin och russin). Så gott och så mysigt! Lillen verkade uppskatta den här lekträffen han med och härjade runt en massor och lekte med deras sons leksaker och med min väns make. Mötte sedan upp min make på väg hem från dem och väl hemma blev det mysmiddag och bus och lek innan lillen behövde nattas och jag bänkade mig framför datorn för att fortsätta skriva på min B-uppsats. Idag har det också blivit en lugn och mysig dag hemma under förmiddagen, där vi som högst tog en promenad fram och tillbaka till Ica för mini handling. Vid 15:15 kom min kära mamma förbi för att avlasta mig så att jag även kan sitta mer eller mindre ostört under dagen för att skriva på min uppsats. Lillen uppskattade verkligen att få spendera lite tid med sin mormor och kom lite då och då och hälsade på mig mellan lekstunderna med sin mormor. Tack vare den här avlastningen (plus två vilor på minst 70 minuter) har jag nästan sammanställt samtliga fyra inkluderade artiklar. Jag hoppas innerligt på att hinna klart med uppsatsen tills på måndag! 

Klockan är snart 22:00 och jag har satt det lite som en gräns för dagens plugg. Så dessa 20 minuter kommer jag fokusera på att få lite mer plugg gjort och sedan blir det att göra sig färdig inför sömn. 

2 reaktioner till “Intensiva dagar

  1. Det är baske mig inte dåligt att studera på heltid och dessutom ta hand om en 11 månaders liten kille som upptäcker världen. Det är ingen lek. Jag förstår om din sömn blir lidande! Lycka till med din uppsats!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s