…Uppehåll igen, vilket egentligen inte har varit med mening. Många gånger jag funderat på att uppdatera bloggen och er, men på grund av tidsbrist så har jag inte hunnit. Det är rätt händelserika dagar som är nu i decembermånad och jag gillar det en massor samtidigt som jag ibland kan känna att jag vill kasta in handduken och bara ta det lugnt vissa dagar.

I torsdags kom min mamma på besök vid 15:30. Det blev mamma/mormor mys med dotter/barnbarn. Dessförinnan försökte jag mig på lite plugg och jag mös hemma tillsammans med min son och tog som högst en promenad den här dagen. I fredags blev det först en lugn hemmadag framtill klockan 15:00. Då trotsade jag ovädret ute (regn och rusk) och tog mig hem på ca 40 minuters promenad till mina föräldrar där vi vart bjudna på middag. Vi beslöt oss för att stanna kvar över natten och såg på idolfinalen där jag helt klart är nöjd över vinnaren! Lördagen startade lugnt med bananpannkakor till frukost (med Nutella för min del, mums!) och mys med föräldrarna innan vi begav oss hemåt vid 10:30 tiden. Slängde i oss lite lunch innan vi packade bilen fullt med saker vi behövde återvinna. Därefter parkerade vi bilen och tog oss en svängom till centrum på vägen hem för lite ärenden. Resten av dagen spenderades hemma med lite glöggfika och plugg för min del.

Igår var det tredje advent. 🕯🕯🕯

Det firades med lite glöggfika och lussebullar till kvällen för mig och min älskade man. Under dagen hade jag bakat dessa goda lussebullar som helt klart blev goda (dock inte jätte vackra haha). Annars blev söndagen lugn med en långpromenad på ca 1-1,5 timme och jag fick lite plugg gjort.

Idag är det Lucia. Morgonen startades kl. 05:00, vilket inte gjorde mig något då jag fick sova 4 timmar i sträck natten innan för ovanlighetens skull! Lillen fick äta sin morgongröt framför barnplanetens Luciatåg medan jag åt min frukost när han tog sin första vila framför Love actually och Princess switch 3 med en skål risgrynsgröt, lussebulle och kopp kaffe (pepparkakorna åts upp senare under dagen). Jag hann dessutom med lite plugg innan lillen vaknade. Tog därefter en mysig promenad med J och hennes dotter på ca 1 timme och sen fick jag lite mer plugg gjort medan han tog sin andra vila på ca 80 minuter! 🙏 resten av dagen har varit lugn och när maken min kom hem har jag delvis varit social och delvis haft näsan framför plugg. Nu sover lillen och jag ska fortsätta få lite plugg gjort på min B-uppsats innan jag behöver få mig lite sömn jag med.

Jag hoppas att ni fått en superfin Lucia och att er helg varit bra!

3 reaktioner till “Nu blev det ett mini…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s