What a day!

Idag var det en himla mysig onsdag, minst sagt. Som jag skrev i föregående inlägg blev planerna ändrade för dagen eftersom min make behövde ha bilen. Men det gjorde bara att våra vänner L och R kunde komma hem till oss i stället för en lekträff, vilket inte var fy skam! Något som dessutom var fantastiskt underbart var att min fina vän J med sin son hörde av sig spontant och följde med på en promenad som sedan avslutades med en fika stund hemma hos mig och där våra söner fick leka sig trötta medan mammorna fick umgås med likasinnad vuxet sällskap. Maken min kom hem lite senare idag vilket innebar att vi åt senare middag framför TV, efter lillen lagts för natten. Min lilla toke, som varit vaken från 09:00 till strax efter 18:00. Två uppvak under kvällen, annars har han sovit gott. Har precis avslutat plugget för kvällen och ska alldeles strax välkomna lite sömn för mig själv. Hoppas på bättre natt då vi haft några nätter i rad som varit mer eller mindre problematiska.

Hoppas att ni haft en superfin onsdag idag! ♡

13 reaktioner till “Lekträff och nya bekantskaper

 1. Oj här har det hänt saker snyggt juligt och rött… Skönt att allt är bra med er själv har jag haft ont i ett knä vrickade till det på något vis när vi bar in en stor rya matta från balkongen som hängt ute på vädring.. men det börjar äntligen kännas bättre.. Ha ett fint slut på veckan nu kram!!

  Gilla

 2. Det var en fin eftermiddag! Tack för att jag och lillen fick göra er sällskap. ❤

  Svar: Ja, att få en dopängel var en glad överraskning. 🙂

  Hoppas att du finner mina publicerade blogginlägg intressanta att ta del av, så även i efterhand.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s