Igår blev min älskade son hela 11 månader! Helt sjukt att han inom kort fyller 1 år och funnits hos oss i ett helt år! Tiden har gått läskigt fort och ibland får jag känslan av att jag redan glömmer bort saker. Det är tur att jag har min bok jag fyller i kontinuerligt för både min skull men också för hans. I söndags lyckades han äntligen koppla hur man vinkar och pekar. Varje gång han pekade på något och vi svarade genom att tala om vad han pekade på, blev han så glad! Det skulle inte förvåna mig om han inom kort ställer sig upp och går, men återstår att se. Just nu är vi inne i en ny period för sömnproblematik. Lillen vägrar sova, svår nattad (speciellt när hans pappa försöker) och det har blivit många nätter där han fått samsova med mig för att underlätta bådas vår sömn. Hoppas att den här fasen snart går över! 🙏

Lillen har börjat tenta oss mer och mer. Han kan titta mig i ögonen för att sedan göra något jag vid upprepade gånger sagt ”nej” till. Ibland säger han komiskt nog ”nej” innan han gör något han vet att han inte får. Han har börjat kunna säga ”mamma” och ”pappa” mer tydligt, men inte riktigt ännu. Det ska bli spännande att se vad hans första ord blir och NÄR även det lossnar! Annars är han en super mysig och go kille som för det mesta alltif är glad, pussas och kramas mycket. Underbart! ♡👶🏼

Gammal bild från år 2016

Igår hade även jag och min man vår årsdag. Vi har nu varit tillsammans i hela 8 år. Också helt galet! Vi firade tyvärr inte dagen av olika skäl men vi sade att vi ska försöka fira våra 8 år vid ett bättre tillfälle. Det vart en lugn årsdag med glass till efterrätt. Pga. trötthet stoppade vi in en varsin grandiosa pizza i ugn, middagen blev annars inte roligare än så. Annars har det varit nog den kyligaste årsdagen någonsin. Hela -17 grader! Vi var ute på en promenad under dagen i minus 16. Det gäller att ha varma kläder för att inte frysa! I övrigt blev det en lugn hemma dag tillsammans med min son. Till kvällen fixade jag lite på min B-uppsats och vi åt lite glass framför varsin serie.

Idag har jag hittills inga direkta planer. Jag skulle egentligen åkt iväg med vår kära vänner L och R för att köpa in lite innan julruschen startar, men tyvärr blev jag låst igen då min make var i behov av att ha bilen. Suck. Hoppas att vi kan komma iväg nästa vecka i stället. Förhoppningsvis kanske de kan komma över idag för lekträff, annars blir det nog en lugn onsdag med B-uppsats fokus när tillfälle ges.

Hoppas att ni får en toppen onsdag idag! ♡

6 reaktioner till “11 månader & årsdag

  1. 11 månader, ja tiden går verkligen fort, tycker det var nyss du visade foton med din stora mage.
    17 minus, det är lite kallare än man är van vid nu efter så många milda vintrar.

    Gilla

  2. Jättestort grattis till er årsdag bara att satsa på nästa åtta år nu 🙂
    Och grattis till elva månaders dagen till er fina lilla kille.. Tyckte att du nyss berättade att ni skulle få barn… Kram till er fina lilla familj från mig // Nicki

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s