…Så tiden flyger iväg! Vi är redan inne den 6 december och det är inte många dagar kvar tills vi går in i ett nytt år. Vi närmar oss även lillens ett års dag med stormsteg, och då ska vi såklart inte glömma att vi inom kort kommer fira lillens allra första julafton och nyår! Det ska bli så mysigt och det ÄR så mysigt att fira advent och fira olika speciella dagar i december tillsammans med vår älskade son!

Det har hänt en hel del saker sedan jag sist skrev. I torsdags tog jag en promenad med en vän och sen avslutade vi med att gå i centrum där jag kom hem med en födelsedagspresent till min brorsdotter. Min make arbetade närmare vår bostad just den här dagen och det blev att träffas en stund under lunchen, vilket var ett glatt överraskande när vi kom hem från centrum. Till kvällen tog vi oss en liten promenad ihop, hela familjen. Fredagen bestod av en lugn dag hemma tillsammans med min son och jag tog enbart en promenad ihop med min älskade son fram och tillbaka till Ica. Till kvällen sedan vart vi bortbjudna på middag hemma hos min vän med familj, vilket var trevligt! Vi kom hem igen vid 21:00, nattade lillen för en andra gång innan vi själva tog lite kväller.

Helgen har både varit lugn och mysig. Vi har inte gjort så mycket mer än att vi tog en promenad fram och tillbaka till centrum båda dagarna för olika ärenden. Annars tog vi det lugnt hemma och myste tillsammans. Vi firade självfallet andra advent ihop vilket var supermysigt! Lillen fick goda pepparkaks-grötpinnar medan jag och min make kalasade på saffransskorpor och pepparkakor och drack både glögg och julmust till fikat med två tända ljus! Ledigt och trevligt, vilket alltid är välbehövligt. Annars har jag pluggat på kvällar och stundtals på dagarna i helgen. Just nu känns det lite tarvligt, speciellt när jag idag fick tillbaka betyget ifrån statistiktentamen som ännu en gång visade ett underkänt betyg. Riktigt besvärligt, men jag är då inte förvånad av olika anledningar, tyvärr. Men förhoppningsvis blir det femte gången gillt i augusti sedan. Trist dock att jag alltid behöver ligga efter med skoluppgifter…

Bananofee-kladdkaka med hemmagjord karamelliserad mjölk

Idag startade dagen dåligt med tidig morgon och dåligt betyg. Men tur nog kunde jag träffa våra goda vänner L och R och dagen blev genast bättre! Blivit lunchträff, lekträff och fikastund för oss alla fyra. Gjorde god bananofee-kladdkaka till fikastunden medan L bjöd på sina goda vaniljmuffins (ifrån Mellistipset) till våra små! Nu väntar vi på att vår fina make/pappa ska komma hem och blir lite mer plugg för min del när jag väl kan bli avlastad.

Hoppas att er vecka startat bra! ♡

En reaktion till “Oj oj oj…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s