Godkväll allihopa! Vad tycks om allt det juliga? Kände att det skulle vara roligt att göra bloggen lite mer i julstämning, men jag hoppas att det inte blev för överdrivet och att det fortfarande går att läsa inläggen. 

Idag har det varit en riktigt mysig dag! Vi klev upp strax innan 06:00 på morgonen och lillen beslöt sig för att enbart vakna en gång på kvällen och 1 gång på natten (runt 00) och en gång närmre småtimmarna (04:30) och var lättsövd alla gångerna. Underbart! Annars har vi bara myst hemma och lekt. Vi tog en eftermiddagspromenad på ett okänt ställe för oss, vilket gjorde att jag kom ”vilse” en liten stund innan jag kunde lokalisera mig tillbaka hemåt. Jag har haft tid till att både städa, diska, lagat mat och slagit in en av två julklappar som jag hade hemma, medan lillen glatt tittade på eller lekte för sig själv. När maken sedan kom hem (efter en gemensam mysig middag) skötte han allt vad som hade med nattning att göra, vilket gav mig utrymme för att diska, städa och slå in sista julklappen. Känns helt fantastiskt skönt att sitta i soffan och blicka ut över vardagsrummet/köket och se att allt är städat och fint inför morgondagens stök! 

Imorgon är planen att träffa våra kära vänner L och R igen. Imorgon vankas det att besöka en Second Hand butik som ligger i närheten av mig för att få lite inspiration till julklappar och så vidare samt se ifall att det finns något roligt till vår älskade son. Det bästa är egentligen kvalitetstiden tillsammans med våra vänner. ♥

Imorgon är även dagen kommen då min B-uppsatsinstruktioner publiceras. Så från och med imorgon framtill 20 december kommer jag att sitta med den och jag hoppas att en gång för alla att jag klarar den här uppgiften nu och kan lägga höstterminen 2020/2021 bakom mig!

Hoppas att ni fått en fantastisk tisdag idag!

3 reaktioner till “30 november 2021

  1. Det är alltid trevligt med jultema och det kan man inte få för mycket av. Vad skönt att du fick mycket gjort i hemmet under kvällen och den känslan är helt underbar efteråt. Kramis ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s