…De senaste dagarna, från och med i fredags. Fredagen bestod av att ta det lugnt hemma och se till att bli friska helt och hållet ifrån förkylningen. Vi tog som högst en promenad under eftermiddagen, annars var det en lugn och skön dag. På kvällen sedan när maken min kom hem från arbetet blev det en hel del mys tillsammans, åt gott och stor städade hela lägenheten. Kändes så underbart att gå och lägga sig till ett ny städat hem! 

På lördagen klev jag upp himla tidigt, redan vid 05:00. Passade på att bada lillen, själv ta mig en dusch och sedan fixa i ordning det sista samt tog en lugn morgon innan vi åkte hem till min svärfar som fick träffa vår lilla skrutt. Han följde med hem till oss för att se hur vi bor, bjöd på lunch och stannade på en fika innan han åkte hemåt strax efter 13:00. Vi fortsatte eftermiddagen med att leka med vår älskade son och sätta upp tavlor innan min bror kom hem till oss runt 16:00 och stannade till 21:00. Supermysigt att ha honom över lite spontant och det blev god sushi till middag! Till kvällen sedan pyntade jag och min make lägenheten med julpynt inför första advent.

Och första advent levererade verkligen! Det var verkligen en av de bättre dagarna på länge. Startade med en timmes sovmorgon för mig medan maken gick upp med vår son vid 05:30. Sedan efter en lugn och mysig morgon (med lite julmusik i bakgrunden) åkte maken iväg till Ikea medan mamma kom förbi vid 10:00 snåret för att mysa med oss samt följa med och handla fika/lunch. När maken kom hem ifrån Ikea hade han trevligt nog med sig sin mamma och tillsammans åt vi lite lunch innan vi drog vidare mot julmarknaden. Det var inte mycket att hänga i julgranen må jag säga, vi allihopa var smått besvikna då det inte ens fanns brända mandlar. Men hem kom vi med en julgranskrans som jag verkligen älskar! Vi svängde även förbi och köpte lillens första advent present – en lära gå vagn. Och oj så han älskar den! Så fort maken min hade rengjort den ville lillen min leka med den och skrattade hjärtligt. Såklart smältes allas hjärtan som fick se glädjen i hans ögon! Vi fikade sedan med lite pepparkakor, saffransknut, glögg och julmust. Maken min fick även upp lillens garderob skönt nog! 

Idag har det också varit en riktigt bra dag! Vid 11:00 snåret kom L och R förbi. Vi passade på att besöka centrumet då vi båda hade ärenden där innan vi tog oss hemåt till oss, fikade och barnen fick leka. Strax efter att de hade åkt hem kom maken min hem och det har blivit att äta middag ihop och sedan bums i sängs för lillen som var himla trött (endast sovit 60 minuter på hela dagen). Mumsigt nog bakade jag en god pepparkaks-grötpinne till småbarnen som blev fort populärt och något jag gärna kommer att vilja göra igen och även testa med saffran! 

Jag har precis lagt en beställning på en personlig almanacka och ska fortsätta kvällen med att se på serier och mysa tillsammans med maken min innan det är dags att hoppa i sängs. Hoppas att ni haft en fantastisk start på vecka 48!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s