Dagens när klockan ringde. – Aldrig. Ställer nu för tiden ingen klocka, då det inte behövs för att 1) min son väcker mig och 2) jag har oftast inget jag behöver vakna upp till med hjälp av larm.

Dagens väderlek? – Regnigt. Dock blev det uppehåll framåt eftermiddagen så vi passade på att ta en promenad och gunga lite.

Dagens ”jag har gjort”. – Tvättat och vikt kläder, diskat, små städat, tagit hand om och umgåtts tillsammans med min son, facetimeat med min mamma och tagit promenad under eftermiddagen.

Dagens outfit. – Svarta treggings och rosa/vit randig tröja.

Dagens make-up. – Nada. Inte behövts och jag har inte heller orkat sminka mig.

Dagens frisyr. – En fläta. Måste få säga att jag är nöjd, den ser helt okej ut. Brukar vara dålig på att göra endast en fläta, jag är definitivt bättre på att göra två flätor. Men jag övar!

Dagens hur jag mår? – Bättre. Jag har inte haft problem med täppthet eller varit snorig skönt nog!

Dagens bästa? – Promenaden tillsammans med min son och se glädjen i hans ögon och höra hans skratt när vi busar och när han fick gunga.

Dagens sämsta? – Lillen har fortfarande en rinnande näsa. Väldigt vanligt att bebisar har rinnande näsa betydligt längre än barn/vuxna, även fast att de är friska. Så får hoppas att lillen helt är på väg att bli frisk! ♡

Dagens längtar till? – Julen och lillens födelsedag i januari. Det ska bli så mysigt att få fira in julen på ett annorlunda sätt i jämförelse med tidigare år och det är dessutom min sons första jul, vilket bara där otroligt mysigt!! ♡

Dagens ”jag har drömt mig bort”. – Jag har drömt mig bort på internet där jag tittat upp passande julklappar och födelsedagspresenter till min älskade son. Det finns så mycket fina kläder och leksaker att man blir helt förtrollad!

Bild från 2018

5 reaktioner till “Dagens – 25 november 2021

  1. Så himla rolig lista! Känner igen de där när man inte behöver ställa väckarklockan, min dotter väcker mig så bra ändå oftast, haha! 🙂 Såå himla kul att de redan är första advent!<3 Superfina rosor med! Kram<3

    Gilla

  2. Så himla rolig lista! Känner igen de där när man inte behöver ställa väckarklockan, min dotter väcker mig så bra ändå oftast, haha! 🙂 Såå himla kul att de redan är första advent!<3 Superfina rosor med! Kram<3 :9

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s