…Väldigt mysig och trevlig tillsammans med L och R. Vi bjöd på god lunch, kaffe efter maten och goda grötpinnar ifrån Mellistipset till småttingarna. Vi passade på att ta en promenad på eftermiddagen innan vi gick hem, tog det lugnt innan min make kom hem från sitt jobb.

I fredags tog jag det lugnt hemma med lillen. Vi tog en promenad under förmiddagen och tog emot en Ica-beställning under eftermiddagen, annars lekte vi hemma, bara han och jag. Vid 18:00 satt vi sedan i bilen påväg mot Örebro för att bo på hotell en natt för att jag skulle kunna skriva tentamen i statistik på lördagen. Vi var inte framme fören 20:30 och det blev det att krypa ned i sängs direkt för att både orka med natten och morgondagen.

Utöver problematik när jag skulle skriva tentamen så gick det nog bra. Vågar dock inte hoppas på att jag nu är godkänd, men håller ändå alla tummar och tår nu! ✊🏻

Direkt efter tentamen träffade jag upp maken och vår älskade son. Det hade gått jättebra dessa fem timmar jag var tvungen att vara borta ifrån honom, skönt nog! Hemresan gick även den bra och lillen sov i bilen i princip hela vägen. Vi unnade oss lite dunken burgare i bilen till lunch och jag kalasade på en god McFlurry med Malteser i. Gott!

Väl hemma sedan visades det att lillen fått feber, vilket vi fick tampas med vid sidan av hans snorighet. Inte lätt att vara förkyld när man är bara 10 månader, men så glad över att vi lyckats hålla honom och oss själva frisk så här länge! Han sov lite oroligt natten till söndagen men annars är han väldigt lugn som sjuk, utöver att han gärna vill vara mer aktiv än vad han orkar. Söndagen bestod av att bara vara hemma och ta det lugnt för oss alla tre. Blev vila och lek emellan vilorna med lillen och under eftermiddagen satte maken min upp våra nya tavlor vi köpte från IKEA förra helgen. Vi är så nöjda, även fast det var mer problematiskt att sätta upp dem än vad vi först trott!

Måndag idag och det blir till att kurera oss. Jag ska även passa på att ta vilor när lillen tar sina vilor för att se till så att även jag blir 100% frisk (känner mig inte jättedålig dock). Hoppas att ni är friska och mår bra och om inte krya på er också!! ❤

3 reaktioner till “Torsdagen blev som vanligt…

  1. Vilka fina tavlor! Jag gillar att det är en samling av samma motiv (gånger två samlingar).

    (Sent) Svar: Tack så mycket för dina varma ord. Glad att du också ser fram emot december och adventstid. Jag fikar gärna med dig – vi hörs om det.

    Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s