…Jag får gjort om dagarna och än mindre får jag något blogg inlägg publicerad. Låter egentligen som en dålig ursäkt: jag är mammaledig, men det är inte alls som jag trott och för var dag som går blir dagarna bara mer intensiva! Lillen blir bara större och större och vill mer än gärna upptäcka en massa saker, vilket kräver min fulla uppmärksamhet. I måndagskväll färdigställde vi ÄNTLIGEN lillens rum efter mycket om och men och lillen har lekt därinne sedan tisdags morgon och uppskattar sitt rum och sina nya leksaker (leksaker som vi ärvt från min brorsdotter och från när jag var liten men som vi inte plockat fram fören nu)! I måndags tog vi det bara lugnt hemma, vi tog som max en promenad på sen eftermiddag för att möta upp min make/hans pappa när han kom hem från arbetet. Annars har vi bara lekt hemma och umgåtts, vilket jag tänkte kunde vara nyttigt för lillen som spenderat tid med folk många dagar i sträck och en intensiv vecka väntade honom den här veckan.

I tisdags åkte vi hem till våra kära vänner R och L. Vi var inte där fören strax innan 11:00 och det blev full fart på grabbarna på en gång. Det märks att båda två uppskattar varandras sällskap likt deras mammor gör, vilket är underbart! Vi kom inte hem fören 16:30 och åt god torsk med dillsås och potatismos till middag. Igår var det även en intensiv dag då det var dags för däckskifte och BVC-besök. Redan vid 07:00 var vi ute för att lämna bilnyckeln till Mekonomen, men skönt nog preppade min make bilen dagen innan med däck och körde bilen till Mekonomen så att jag slapp tänka på det och barn. Vi hann mellanlanda lite hemma för vila, måltid och lek innan vi begav oss av mot BVC för 10 månaders läkarkontroll. Allt gick bra och såg fint ut, men lillen var då inte på sitt bästa humör. Efteråt hämtade vi bilnyckeln och hann mellanlanda för lite till innan det var dags att bege sig ut igen under sen eftermiddag för att möta upp min make så att han fick bilnyckeln och kunde hämta bilen. Därefter befann vi oss bara hemma resterande av kvällen och njöt. 

Idag ska vi återigen träffa våra fina vänner R och L. Det är deras tur att komma hem till oss (vi brukar köra varannan gång) och det ska bli så mysigt att få visa upp lillens rum som de båda kan leka fritt i utan att få höra ett ”nej” när de ska ta på saker de inte ska ta på haha. Annars blir det en fortsatt lugn dag hemma inför kommande helg, då vi ska åka till Örebro.

Hoppas att er torsdag blir bra idag ♥

3 reaktioner till “Det är inte mycket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s