…Uppehåll från regn vilket gjorde att vi endast befann oss hemma idag. Jag trodde att lillen skulle få abstinens så att vi behövde ta oss ut ändå, men icke då. Han har både roat sig med mig, sina leksaker och tagit två tupplurer under morgonen/dagen. Eftersom han tog en sovmorgon till närmare 07:00 så misstänker jag att även han var pigg och glad, på ett helt annat humör än när han kliver upp vid 05:00.

Med andra ord hade vi en mysig hemmadag där jag även hann med att fixa lite i hemmet. Jag tvättade upp hans julkläder, byxorna vi fick i söndags av hans farmor och plockade och små städade lite här och var så att det kändes fräscht. När maken min kom hem sedan åt vi gemensam middag allihopa, bus och lek innan vi gjorde kvällsrutinen för lillen som indikerar på att inom kort ska han sova för natten. Fint nog har han sovit hela kvällen, vilket jag hoppas att jag inte får lida av sen. Medan han har sovit på bra har vi myst till det med en chailatte (espresso house pulver) och tittat på Tell me a story. Jag hann gå igenom mina flashcards inför statistik tentan en gång också.

Nu är det dags att säga godnatt även för oss vuxna. Jag hoppas som sagt innerligt på att lillen prioriterar att sova än att härja på natten samt att han är tillfreds med att kliva upp som tidigast 06:00 imorgon, men det återstår att se. Jag hoppas innerligt att ni haft en superfin tisdag idag! ♡

5 reaktioner till “Det blev aldrig…

  1. Skönt att kunna ta en mysdag ibland och bara njuta av de små. När det gäller att sova vet jag vem som bestämmer och det är inte mamma och pappa! 🙂

    Gilla

    1. Hehe nej, inte är det vi som bestämmer hur vi tre ska sova. Eller hur hans mamma snarare får sova, hans pappa blir längre inte störd av att han vaknar på nätterna likt hans mor 😪😅

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s