Sedan i lördags har jag försökt uppdatera er, men förgäves. Alltid har det varit något som orsakat att jag inte kunnat slutföra inlägget, vilket inte är hela världen egentligen men bloggen blir såklart lidande. Men jag har haft fantastiska dagar den senaste tiden. Helgen blev lugn, under lördagen tog vi en slappar dag och till frukost fixade jag nybakade scones. Vi tog en promenad tillsammans med en god vän till mig och hennes son. Under promenaden passade vi även på att lämna (babyskyddet)/hämta (brödrost) paket hos postombudet.  Resten av lördagen tog vi det lugnt hemma och umgicks. Söndagen spenderade vi nästan hela dagen hemma hos min svärmor. Vi kom hem till henne vid 11:00 och åkte hemåt vid 16:00 tiden. Dessförinnan har vi ätit lunch, fikat med kladdkaka eftersom det var kladdkakans dag och spelat kort där jag vann alla gånger, lustigt nog. Lillen är så tillmötesgående när vi spelar skönt nog och tittar roat på och emellanåt får han komma ned och leka lite, vilket passar honom alldeles utmärkt, fint nog! Till kvällen åt vi Ghost Burger som vi beställde hem via Foodora, tycker jag allt att vi förtjänade!

Igår startade dagen tidigt men det gjorde mig ingenting. Redan vid 10:00 var vi hemma hos våra fina vänner L och R på både lekträff för vuxna och barn. Som vanligt var det väldigt mysigt tyckte vi alla fyra och vi tog både promenad, åt gott, jag och L hann prata en hel del om allt mellan himmel och jord och våra små lekte fint. Min älskade son blir även otroligt lugn när vi kommer hemifrån och leker på bra och känner inte att han behöver involvera mig, likt hemma, vilket kan också vara väldigt skönt för mig! När vi kom hem sedan var min make redan hemma ifrån sitt jobb och det blev en otroligt mysig kväll tillsammans med mycket bus, lek och kärlek. Lillen somnade skönt nog vid 19:00 och sov relativt bra under natten. Vid 04:00 ansåg han först att han kunde vakna, men efter 1 timmes kämpande lyckades jag få honom att sova till 06:52. Så här utvilad som jag är idag har jag inte varit på evigheter, så underbart! Gjort att jag orkat med lite i hemmet och haft en otroligt mysig morgon tillsammans med min älskade son. För närvarande tar han sin första vilostund, jag tittar på sista filmen av Harry Potter och myser i soffan med en kopp kaffe. Dagen är oplanerad hittills, får se vad vi hittar på.

Hoppas att ni får en fin tisdag idag!

3 reaktioner till “9 november 2021

  1. Låter som om ni haft det både lugnt skönt och mysigt..När det gäller bloggen så har jag likadant att jag inte hinner med, men hos mig handlar det mest om att besvara kommentarer.. Jag kan göra upp till 6 stycken nya blogginlägg sen är det bara att publicera ett i taget med exempelvis mobilen..men när det sen gäller att svara på kommentarer ja då kan det ta lite tid det får vänta tills man har tid..ha en fin fortsättning på veckan nu..🤗

    Gilla

    1. Ja, jag känner som dig. Det är svårt att få till och de få gånger jag faktiskt får tid över till dator eller mobiltid brukar Ja fokusera på mina studier. Då blir det ju såklart mindre tid till bloggen (kommentarer såväl som inlägg).. ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s