Lördag morgon. Har ni sovit gott? Själv har jag väl sovit som vanligt. Emellertid sov lillen i princip hela natten förutom att han låg och små gnällde av drömmar osv. som påverkade sömnen i stället. Alltid är det väl något, men tacksam är jag för att få gå upp vid 05:40 och se glädjen i min sons ögon när vi startar lördagsmorgonen med att lyssna på Babblarna och Arne Alligator. ❤

Idag har vi vår älskade make/pappa hemma. Så underbart! Dagens fokus läggs på att fixa i ordning i lillens rum som alltid och hämta ut/återlämna paket till postombudet. En promenad kommer även tas, förhoppningsvis tillsammans med en vän jag inte träffat på väldigt länge, annars blir promenaden tillsammans med min lilla familj. Kanske att vi tar en promenad förbi kyrkogården för att tända ett ljus. Annars firar vi inte allhelgona dagen på något speciellt sätt. Gör ni?

Fredagen vart väldigt mysig och lugn som jag misstänkte. Under eftermiddagen tog jag ca 40 minuters promenad med J och hennes dotter som avslutades med att köpa lite lösgodis. Resten av dagen spenderades hemma där lillen tog en ytterligare vila, jag fortsatte titta på mitt Harry Potter-maraton och lekte för fullt när han väl var vaken. Maken kom hem något tidigare än vad han brukar på en fredag och blev en fortsatt lugn och mysig kväll tillsammans med honom. En fredag helt i min smak! ❤

Hoppas ni får en fantastisk fin och mysig lördag idag!

8 reaktioner till “Dagens agenda och om 5/11

 1. Vilken härlig start på lördagsmorgonen 🙂
  Vi brukar tända ljus på allahelgona men i övrigt gör vi inte så mycket annat.
  Ha det så bra

  Gilla

 2. När jag jobbade så anordnade jag var höst Halloweenfest för skolbarnen (Jag jobbade med mellanstadiets och högstadiets elevråd bl.a), där utklädnad var ett måste för att inte betala entre, man fick klä ut sig till vad som helst och det behövde inte vara skrämmande… Jag klädde alltid ut mig och älskade att spöka ut mig med kritvitt ansikte, svart runt ögonen och blod rinnande från näsan… Minns en gång när det kom in föräldrar som bad att få tala med mig i enrum, vi gick in och talade i enrum och helt plötsligt kom jag på hur jag såg ut… Jobbade även i skolans antimobbingteam så det var därför de kom…. Annars har jag inte något gemensamt med Halloween… De här sakerna anordnade jag för att göra något roligt för barnen i höstmörkret….

  Gilla

 3. Så mysigt att starta dagen så.
  Jag har aldrig firat helgen mer än att jag försöker tända ljus vid havet för mor och mina syskon, på gården hade vi planterat en midsommarros där vi gjorde en grav för våra djur, där jag också tände ljus.
  kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s