Onsdagen blev bra men torsdagen bättre. I onsdags träffade jag min brors vän för lekträff med hennes son och så dök det oväntat upp en killkompis till henne som umgicks med oss. Efter lunch tog vi en promenad för att de båda skulle få frisk luft, sova och jag passade på att handla chailatte-pulver ifrån espresso house. Hela eftermiddagen spenderade vi sedan hemma genom att leka och umgås och tillagade lax med citronsås och potatismos till middag.

Igår kom en vän med sin dotter över under förmiddagen. Vi tog en skön 40 minuters promenad där vi avslutade promenaden med att handla i centrum innan vi begav oss hem till mig för lunch och fika. Bjöd på god chailatte till fikat medan våra barn sov sin vila. Det blev en fortsatt lugn och mysig eftermiddag sedan när de gick hemåt och mys med lillens pappa när hannkom hem.

Idag har jag inga direkta planer. Vi kommer väl mysa hemma hos oss för det mesta och ta som högst en promenad om vi inte får något bättre erbjudande. Det var länge sedan nu som vi bara umgicks utan att träffa någon (utöver tisdagen innan restaurangbesöket).

Jag hoppas att ni får en fin fredag idag 🌺

En reaktion till “Lekträff, chailatte och mysstunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s