Halloween 2021. Idag var det vÄr Àlskade sons allra första halloween utanför magen. Detta firade vi egentligen inte mer Àn att vi klÀdde pÄ honom hans finare byxor och en fladdermus-body. IgÄr karvade vi ju pumpa som vi idag fotograferade honom med och vid middagsbordet tÀnde vi pumpan sÄ han fick vara med och se pumpan lysa. Mysigt!

Annars var det en riktigt produktiv dag. Vi skrev en lista pÄ morgonen över saker som vi behövde göra och vi lyckades nÀstan bocka av allting. Vi har bÄde fixat med disk, tvÀtt, tagit ned en av vÄra vagnar till vagnsförrÄdet, fixat i vÄrt förrÄd, Ätervunnit glas och kartong/papper samt pantat (som vi dock rÄkade glömma kvar i maskinen) för att sedan handla. Utöver större saker har vi Àven fÄtt smÄ saker gjorda sÄ som bestÀlla brödrost, mejlade, hÀmtade matavfallspÄsar, planterade om en stickling, fixat i diskhon, plockade ihop och lade i babyskyddet i en kartong osv. Nu sÄ hÀr i efterhand kÀnns det oerhört skönt att fÄ ha gjort saker vi lÀnge behövt göra. Samtidigt som det har varit en produktiv dag sÄ har det ÀndÄ varit en hyfsat lugn dag.

Middagen bestod av köttbullar med makaroner och grönsaker. Det som var extra speciellt med middagen var att vi inte mixade lillens mat utan vi skar i mindre bitar och gav. Det var lĂ€tt att mosa maten mot hĂ„rda gommen och oj sĂ„ gott det var tyckte lillen som hela tiden sade ”mmm” vid varje bit han fick in i mun. ♡

Till kvÀllen sedan njöt jag och min make av en god kondisbit. Vi gick förbi ett konditori för att köpa oss en tÄrtbakelse att dela pÄ. Supersmarrig! Nu Àr det dags för sÀngen. Förhoppningsvis kommer lillen sova extra gott i natt dÄ vi har bÀddat om i hans spjÀlsÀng med duntÀcke som han ligger pÄ och kudde.

Hoppas att ni fĂ„tt en fin halloween! đŸ‘»

En reaktion till “Halloween 2021 🎃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s