Fredagen blev lika lugn som jag trodde, dock mer besvärlig med tanke på sömnbrist. Trots det tog jag mig ut på en 30 minuters promenad med min fina son under dagen, tillagade en jordnötssmör- och bananklämmis till lillen och myste hemma. När maken kom hem tog vi ytterligare en kort promenad innan vi allihopa åt en god middag ihop för att sedan göra kväller för lillen. Till kvällen mumsade vi på en B&J och småtittade på idol.

Idag startade halloween helgen, är det någon som gjort något speciellt? Själv karvade vi i pumpor och tillagade pumpasoppa på butternut pumpa. Supergott blev det! Det är lillens första halloween helg och det firades in med att ha på sig Batman outfiten medan jag själv hade min dödskalleklänning.

Denna lördagsmorgon startade upp med en pigg mamma. Lillen sov flera timmar i rad, vilket gjorde att jag fick minst 3 timmar sammanhängande sömn och när han väl vaknade var han så trött att han somnade om direkt efter att hans behov blivit tillfredsställda. När vi gick upp vid 05:30 kände jag för en gångs skull att det inte gjorde mig ett dyft.

Årets pumpa 2021

Vid 14 kom min kusin hem till oss och det har blivit en hel del kortspel i vanlig ordning. Vi njöt även av en riktigt god pumpasoppa alla fyra. Vi hade även en mysig lekstund med lillen tillsammans där hans skratt ekade vackert i lägenheten. Det är verkligen ljuv musik för mina öron! Alldeles nyss gick hon hem och inom kort slår klockan om till midnatt. Inatt ställs även klockan tillbaka en timme, vi får väl se om lillen påverkas något av det.

Jag hoppas att ni fått en superfin lördag idag! 🎃

Pumpasoppa med bröd och fetaost kräm

2 reaktioner till “Årets pumpa 2021

  1. Men åh vad mysigt att fira halloween tillsammans för första gången! 😍 jag längtar så galet mycket efter att få fira alla högtider tillsammans i framtiden med en liten bebis och skapa massa minnen för henne. Ska pynta och baka som bara den haha.
    För mig har det varit en vanlig helg, har tyvärr inte fått fira så mycket halloween. Får ta igen det nästa år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s